Medo splezal v hišo in jim pojedel kremenateljce

Magazin 21. Jun 202317:29 1 komentar
medved, Kolorado, ZDA
YOUTUBE/zajem zaslona)

Kosmatinec je vlomil v hišo v ameriškem Koloradu, se zaklenil v spalnico in skušal pobegniti skozi okno. Še prej je lastniku pojedel večerjo.

Američanko Heidi Hannah iz Steamboat Springa je presenetil nenavaden hrup iz sosedove hiše. Ko je šla pogledat, je naletela na skrajno nenavaden prizor. Z okenske police v zgodnjem nadstropju hiše je visel medved in si očitno prizadeval splezati v hišo, poroča New York Post. Heidi je najprej klicala soseda, ko pa je ugotovila, da ga ni doma, je poklicala na pomoč policijo. Medtem, ko je čakala na pomoč, je vse skupaj opazovala iz varne razdalje in dogajanje snemala s telefonom.

Kot je videti na posnetku, objavljenem na YouTubu, se je kosmatinec večkrat poskušal spustiti na tla, a je bil očitno previsoko. Zavihtel se je nazaj v spalnico, kjer je policist, ki se je odzval na Heidijin klic, odprl vrata, medved pa se je od tam izmuznil v pritličje in hišo zapustil skozi kuhinjsko okno v spodnjem nadstropju. Kasneje so ugotovili, da je medo v hišo vdrl prav skozi kuhinjsko okno, potem pa je še malo raziskoval hišo, a se je pri tem po nesreči zaklenil v spalnico v zgodnjem nadstropju. Ko je ugotovil, da ne more iz nje, je poskušal pobegniti skozi okno, a mu ni uspelo. Prav v tem trenutku ga je ujela Heidi.

Lastnik hiše, Ryan MacFarlane, ki ga ob dogodku ni bilo doma, je kasneje za televizijo Fox31 povedal, da kosmatinec ni naredil prevelike škode, mu je pa pojedel večerjo prejšnjega dne. “S kremplji je raztrgal okenski okvir, vstopil v hišo in si privoščil svinjske kotlete, ki sem jih jedel tisti večer, iz shrambe je vzel nekaj prigrizkov in prevrnil nekaj rastline – nič preveč strašnega,” je dejal MacFarlane.

Vse N1ajboljše! Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje