Ta ikonični pas se vrača v velikem slogu – kako ga nositi po vzoru modne znamke

Navdih 25. Mar 202312:15
Gucci
Profimedia

Januarja je Gucci predstavil svojo moško kolekcijo za jesen 2023, prvo po odhodu nekdanjega kreativnega direktorja Alessandra Micheleja iz znamke. Na minulem milanskem tednu mode je modna hiša pokazala svojo žensko kolekcijo, modni kritiki pa so jo opisali kot revijo, ki je "gledala nazaj in naprej".

Eden od primerov tega je bil najbolj opazen na oddelku za modne dodatke. Poleg njihovih značilnih torbic in mokasinov verjetno poznate tudi Guccijev tretji najbolj prepoznavni izdelek, pas Marmont. Zaponka je oblikovana v obliki dveh črk G. Pas z logotipom hiše je doživel že več različic, trenutno je na voljo tudi pas Blondie, pri katerem je uporaba črke “G” bolj okrogla.

Med 54 videzi nove kolekcije, ki je pred kratkim debitirala v Milanu, jih je bilo pet oblikovanih s pasovi s prepletenimi črkami G. To je še en nov pogled na kultni logotip, ki se sklicuje na preteklost, hkrati pa se ozira v prihodnost. Ne glede na to, kakšno je vaše stališče do tega modnega dodatka, Guccijeva nova kolekcija postavlja vprašanje, ali je čas, da se pas vrne iz staža upokojitve. Tukaj so štiri sveže ideje, kako kombinirati pas z logotipom Gucci za novo obdobje.

Stil zunaj službe

Tu so razlogi za vrnitev pasu z logotipom v vašo uniformo zunaj službe. Vrečaste kavbojke, preveliki suknjiči in črna sončna očala so brezhibna formula za doseganje videza.

Gucci
Profimedia

Ležerno in minimalistično

Ni redko, da pas nosite z nizkimi hlačami in barvno usklajeno pletenino. Pas z logotipom in superge v slogu Dunk poskrbijo za ležernost in eleganco in vnesejo pas v naš sodobni način oblačenja.

Gucci
Profimedia

Klasika v garderobi

Verjetno ste že lastniki kosov, ki sestavljajo ta videz. Širok bež trenč, modre vrečaste kavbojke in moško navdihnjena srajca so še ena ponovljiva formula oblačila, ki jo lahko zdaj preizkusite s svojo različico pasu.

Gucci
Profimedia

Strogo poslovno

Zgledujte se po tipično moškem poslovnem videzu in si iz njegove omare izposodite vse ključne videze, da poustvarite nonšalantno šik videz ohlapnega hlačnega kostima.

Gucci
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.