Nina Pušlar z novo pesmijo Nina Nina Nina razveselila oboževalce

Magazin 13. Maj 202210:30 0 komentarjev
Nina Pušlar
Ksaver Šinko

Skoraj do dneva natančno, leto dni po izidu uspešnice Tople oči, predstavlja Nina Pušlar novo pesem Nina Nina Nina.

V novi pesmi je Nina Pušlar (33) združila moči s preverjeno ekipo: besedilo je napisala Urša Vlašič, s katero se kreativno prepletata že vse od zmage na Bitki talentov pred 17 leti, glasbo pa je ustvarila s studijskima mojstroma Miho Goršetom in Jernejem Kržičem, ki sta tudi člana njenega spremljevalnega benda.

Nina Pušlar
Ksaver Šinko

“V odnosu smo pogosto pripravljeni veliko prestati. Včasih pa žal pride do točke, ko ne gre več naprej. Ko za nekoga vse skupaj postane pretežko in na ta račun izgubi lastno dušo, svoj lastni jaz. Takrat pride čas, ko se je treba postaviti na prvo mesto, saj drugače lahko trpi tudi zdravje. Za srečo v dvoje je najprej potrebna sreča posameznika. Moramo se imeti radi ter si biti eni in edini, kar vsak človek tudi je – edinstven. Nisem ena in edina samo jaz. Eden in edini si tudi ti,” pravi Nina.

Nina Pušlar
Ksaver Šinko

Filmček so med prvomajskimi počitnicami posneli v dveh dneh na cestah v okolici njenega doma, v kamnolomu na Dolenjskem in v opuščeni livarni. V spotu ne manjka akcije, v njem je scena z ognjem, Nina se kar sama ostriže nad umivalnikom, ljubitelji avtomobilov bodo uživali v pogledu na klasični cadillac, dame pa si bodo spot z veseljem večkrat in še posebno pozorno ogledale zaradi kadrov, v katerih nastopa model in igralec Anže Mežan.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.