Od moža se je ločila 48 ur po poroki: “Njegova šala je bila ponižujoča”

Magazin 11. Jan 202405:16 7 komentarjev
Od moža se je ločila 48 ur po poroki
Foto: Profimedia

Nevesta se je le 48 ur po poročni zaobljubi ločila od moža, ker jo je na poročni dan spravil v zadrego.

Ženska, ki se je le 48 ur po poroki ločila, je pojasnila, kako je njen mož Jake pred njunim posebnim dnem začel gledati videoposnetke s poročnimi potegavščinami – in čeprav ji je obljubil, da na njuni poroki ne bo počel takšnih stvari, je ni upošteval, piše britanski Mirror.

“Jasno sem izrazila željo, da na najini poroki ne želim nobenih potegavščin. Samo nasmejal se je in rekel, naj ne skrbim, a sem ga pogosto zasačila, kako se čudno dogovarja s prijatelji. Kar naenkrat je sam hotel izbrati poročnega fotografa in torto,” je zapisala na Redditu.

“Dan pred poroko sem ga opomnila, da se bom z njim takoj razšla, če si bo privoščil kakšno potegavščino,” je dodala. Ko je prišel dan poroke, je vse do obreda potekalo gladko. Do trenutka, ko je bilo treba razrezati torto.

“Celotna dvorana je opazovala, kako sva zarezala v torto, fotograf pa je stal pred nama. Nepričakovano sem začutila roko na zadnjem delu glave, ki me je s silo potisnila v torto. Ne le moja ličila, ampak tudi poročna obleka je bila uničena in cela dvorana se je smejala, mož najglasneje,” je povedala.

Bila je šokirana, zato je v solzah pobegnila iz dvorane. Svak Frank je želel preveriti, ali je z njo vse v redu, zato je stekel za njo. Položaj je želel rešiti, a je bilo prepozno, čeprav je Frank poskrbel, da se je ženin nevesti opravičil. Slavje je bilo prekinjeno, Frank pa je nevesto odpeljal domov. Razkril ji je tudi, da je bil njen mož takšen že kot otrok, saj je že takrat užival v poniževanju drugih.

Kot piše Mirror, je nevesta le 48 ur po poroki vložila zahtevo za ločitev. “Jake mi je rekel, naj tega ne počnem, ker je bila to le neškodljiva potegavščina. Prav tako sta mi obe družini govorili, da je smešno, če se bom ločila zaradi tega. Toda sama na to gledam drugače. Če mi to naredi kljub večkratnim prošnjam, naj tega ne počne tudi po obljubi, da ne bo, mu ne morem zaupati. Glede ničesar. Ta dogodek lahko prenesemo na veliko hujših okoliščin, v katerih je zaupanje ključnega pomena,” je zaključila razočarana nevesta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje