Paparac: Irina Shayk med sprehodom s hčerko srečala nekdanjo vrhunsko manekenko

Magazin 24. Sep 202216:15
Irina Shayk
Profimedia

Ruska manekenka Irina Shayk svoj prosti čas najraje preživlja v družbi ljubke hčerke, ki se ji je rodila v razmerju s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Ruska manekenka Irina Shayk se v prostem času izjemno rada s svojo ljubko hčerko sprehaja po New Yorku, kjer ima tudi razkošno stanovanje.

Irina in Lea se tako po vrtcu radi odpravita v okoliške parke, kjer uživata na igralih, se sprehajata ali pa čas preživljata v družbi prijateljev in znancev.

Irina Shayk
Profimedia

Nedavno sta združili prijetno s koristnim, ko sta na ulicah New Yorka srečali nekdanjo vrhunsko manekenko Heleno Christensen, s katero je Irina dobra prijateljica.

Še posebej se jo je razveselila Irinina mala princeska, ki je slavno manekenko čvrsto držala za roko in nato uganjala norčije po ulicah New Yorka.

Irina Shayk
Profimedia

Številni so bili presenečeni, ko so videli, kako velika je že slavna hčerka, ki bo v življenju morda prav tako odkorakala po manekenski al iigralski poti.

Irina Shayk
Profimedia

Irina ne skriva, da je na svojo edinko izjemno ponosna in da z njo izjemno rada preživlja prosti čas, ni pa niti skrivnost, da sta z bivšim partnerjem, igralcem Bradleyjem Cooperjem, v odličnih odnosih in da tudi skupaj občasno preživljajo prosti čas.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.