Popularna skupina Flirrt praznuje že 25 let ustvarjanja

Magazin 06. Maj 202211:45 0 komentarjev
Flirrt
Rok Breznik

Kako si kaj? je nova pesem skupine Flirrt, ki letos praznuje četrt stoletja ustvarjanja. In kako se ima bend, ki je vtisnjen v DNK slovenske popularne glasbe, po 25 letih?

“Zdaj smo odlično. Priznam pa, da se je vmes večkrat zgodilo, da smo bili vse prej kot odlično. Konec koncev sem leta 2003 zapustil bend. Šest let zatem smo se vrnili. Potem sem ob menjavi nekaterih članov leta 2018 spet skoraj obupal. Javnost tudi ne ve, da je Flirrt skoraj nehal delovati aprila 2018. A potem so prišli Štefan, Matjaž, Domen in Klemen ter mi vrnili upanje v moj glasbeni dom, kar Flirrt zagotovo je,” povzame razgibanega četrt stoletja obraz, pevec in avtor skupine, Rok Lunaček.

Flirrt
Rok Breznik

Pesem Kako si kaj je poklon koncu 90. let. Flirrt so takrat nastali, dosegli skoraj vse, kar se je dalo v tistem času, polnili dvorane in s takratnimi albumi ter hiti, kot so Romeo in Julija, V mojem telesu, Ko je ni, Njena balada, Ona, Poljubi me, Prvič, Inja, Jutranji striptiz zatresli glasbeno sceno, ko so postali popularni tako reč čez noč.

”Zares smo v dobri formi. Pa tudi naša publika je. Koncerti so polni, ljudje pojejo z nami ves čas na ves glas in res smo srečni, da imamo tako dobro občinstvo. Novo in tisto, ki z nami potuje že 25 let. Ogromno nostalgije je na nastopih. Hvaležni smo za vse lepo. Nekoč smo drugače gledali na uspeh; danes se zavedamo, da priljubljenost pride in gre. Muzika pa ostaja. In prav naša muzika je tista, ki je in bo preživela test časa,” pravi Rok Lunaček.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!