Lastnik apartmajev pri Zadru navdušil: “Vsa čast! Legenda! Kralj!”

Potovanja 03. Jun 202306:00 1 komentar
Apartmaji Ante, Seline, Dalmacija
Foto: Petar Zujanović Zujo/ FACEBOOK

"Ker so cene 'napumpane' kot blazine pred odhodom na plažo in ker je mleko drago, kot da ga molzejo iz zlatega teleta," se je lastnik apartmajev Ante odločil za potezo, ki je navdušila mnoge uporabnike Facebooka.

“Letos apartmaje oddajam samo domačim gostom,” je na Facebooku objavil Ante iz Selin pri Zadru Petar Zuanović – Zujo. Svojo odločitev je pojasnil tako: “Ker so cene ‘napumpane’ kot blazine pred odhodom na plažo … ker je mleko drago, kot da ga molzejo iz zlatega teleta … ker spodnjice stanejo 6 evrov, prej pa so bile 20 kun … ker je avto prej stal sto tisoč kun, zdaj pa 160 tisoč, oddajam: apartma za dve osebi: 45 evrov, za tri osebe 55 evrov in za osem oseb 130 evrov.”

Facebook Petar Zujanović Zujo
Zajem zaslona/FACEBOOK/Apartmani Hrvatska

Petar je lastnik treh apartmajev, oddaljenih 150 metrov od centra Selin in 350 metrov od plaže, kjer se lahko “uležeš pod bor kot človek”.

V ponudbi je naštel tudi opremo v apartmajih: “Klima, Wi-Fi, žar, televizija – 82 cm v manjših in 100 in še nekaj v velikem apartmaju, toasterji, štedilniki, pi*** materine.” “Če greš v restavracijo, je vsa hrana poceni, če pa nočeš iti, si lahko v apartmaju skuhaš mineštro in vzameš tri paradižnike z vrta in, evo, večerja,” je še dodal. “Odpiram 1. junija, zapiram 30. septembra. Mesto: Seline, apartmaji Ante; pijača za dobrodošlico: pivo; zakuska: pršut; razgled: skozi okno morja ne vidim zaradi stričevih borovcev, ni jih hotel požagati,” je svoje pisanje zaključil Petar.

Do zdaj je prejel več kot 6.000 všečkov in vrsto komentarjev. Vsa čast; Legenda!; Kralj so navdušeni uporabniki, mnogi pa so v komentarjih želeli tudi rezervirati apartma.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.