Recept: piščančji file z gorgonzolo

Magazin 06. Mar 202204:00 0 komentarjev
piščanec
PROFIMEDIA

Piščančji file z gorgonzolo in smetano.

Sestavine:

– 1 belo piščančje meso

– 1 žlica masla

– 1 žlička suhih zelenjavnih začimb po želji

– 200 g smetane za kuhanje

– 150 g gorgonzole

– sol, poper

– mlada čebula, po želji

Priprava:

Belo meso narežite na kocke. Posolite in popoprajte.

V ponev dajte suhe začimbe in dodajte maslo. Pustite, da se maslo stopi.

Meso prepražite na obeh straneh.

Kocke gorgonzole dodajte med meso.

Meso obrnite in pustite, da se sir stopi. Dodajte smetano za kuhanje in kuhajte še nekaj minut.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!