Rihanna vedno znova preseneča s svojo nosečniško modo

Magazin 01. Maj. 202213:45
Delite:
Rihanna
Foto: Profimedia

Glasbenica Rihanna je s svojo nosečniško modo javnosti vsekakor pokazala, da v tem času izjemno uživa in da se v svoji koži odlično počuti.

Glasbenica Rihanna ne skriva, da se svoje nove vloge, vloge mame, izjemno veseli in da komaj čaka, da bo prvič v življenju okusila čare materinstva. Vsekakor pa zelo uživa tudi v nosečniški modi, ki je precej drzna in na trenutke tudi zelo izzivalna.

Nedavno se je s svojim partnerjem ASAP Rockyjem v Santa Monici odpravila na večerjo in za to priložnost izbrala klasično belo srajco, ki jo je pustila odpeto, da je lahko ves večer ponosno kazala svoj zaobljeni trebušček in vsem pokazala, kako zelo ponosna je nanj.

Rihanna
Foto : Profimedia

Zraven je nosila kratke hlače in športno črno jakno, vse skupaj pa nadgradila s čeveljci z visoko peto, ki se jim ne odpove niti zdaj, ko je že visoko noseča.

V modnih kritikih je Rihanna s to modno kombinacijo vzbudila mešane občutke, nekateri med njimi so menili, da je šla z njo morda vendarle malo čez rob.

Rihanna
Foto : Profimedia

Rihanna s svojo nosečniško modo ves čas premika meje in dokazuje, da je tudi v tem času lahko zelo izzivalna in da nima potrebe po izbiri širših kosov, saj svoj trebušček večino časa pušča razkrit.

Vsekakor bo njen nosečniški stil številnim ostal še dolgo v spominu, saj je tako vpadljiv in nenavaden, da ob njem nihče ne ostane ravnodušen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar