Sofie Vergara ni nič zlomilo, ne umor brata ne rak ščitnice

Magazin 27. Jan 202210:45 0 komentarjev
Sofia Vergara
Profimedia

Ena od najbolje plačanih igralk, Sofia Vergara, je imela kar nekaj grenkih življenjskih preizkušenj. Vendar je vse premagala in prebolela ter danes živi sanjsko življenje s sanjskim moškim …

Številnim se je najbolj vtisnila v spomin kot Gloria v seriji Sodobna družina. Vztrajala je kar 11 sezon, v svoji karieri pa je doslej zaslužila že več kot 40 milijonov dolarjev. ”Stara sem 49 let in delam že 30 let,” pravi Sofia Vergara (49) in dodaja, da je lik Glorie postal že nekakšen njen drugi jaz.

Sodobna družina, Sofia Vergara
Profimedia

Z leti je prišla tudi do številnih življenjskih modrosti, kot je ta, da okoli sebi nikoli ne smeš imeti ljudi, ki ti srkajo energijo in povzročajo le težave. ”Na začetku kariere delaš pač tisto, kar moraš in kar od tebe zahtevajo. Ko pride uspeh, pa je vse drugače. Zdaj delam tisto, kar želim. To je velika prednost uspešne kariere.”

Zaradi igralske kariere in bolj varnega življenja, se je Sofia s sinom Manolom (31) (na fotografiji) iz Kolumbije preselila na Florido. Tam je spoznala Chrisa Paciella, mafijca, ki naj bi ropal banke. Ko je končal v zaporu, sta se ločila. Vendar to še ni bilo vse, kar jo je doletelo …

Sofia Vergara, Manolo
Profimedia

Zgodila se je tragedija, ko so ubili njenega brata. ”Vedel je, da je tarča ugrabiteljev zaradi uspešne družine. Ob sebi je imel vedno osebne stražarje. Ko je neki dan odšel ven sam, pa so ga ob poskusu ugrabitve ustrelili. Bilo je leta 1998, imel je 27 let in takrat sem bila povsem na dnu,” pravi Sofia.

Sofia Vergara, Joe Manganiello
Profimedia

Dve leti po umoru brata je Sofia zbolela za rakom na ščitnici in se borila s to boleznijo, ki so jo na srečo ugotovili v začetni fazi, zato jo je lahko tudi premagala. Danes je poročena z igralskim kolegom Joejem Mangianiellom (45). ”Dobro, da Joe ne razume špansko, tako imam lahko pred njim tudi kakšno skrivnost,” se igralka velikokrat pošali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!