Tedenski horoskop (od 20. do 26. 2.): V nekatere se bo naselil nemir

Magazin 17. Feb 202313:55 0 komentarjev
Tedenski horoskop
Profimedia

V naslednjih dneh bo za marsikateri znak dogajanje zelo pestro, tako da se velja osredotočiti na umiritev, pravijo astrologi. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje vašemu znaku.

Oven

Presenetila vas bo raznolika paleta dogodkov, ki se bodo raztezali od slabih do dobrih. Čisto naključno boste na področju kariere odkrili nekaj, kar vam bo dalo misliti. Ne čakajte, raje vse skupaj razčistite, da ne bo prepozno. Na vse, kar se bo konec tedna odvijalo v družinskem okolju, se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je treba zadeve najprej pretehtati. Nekaj negativnih izkušenj, ki se bodo pojavljale v nedeljo, bo kljub vsemu za trenutek pokvarilo vaše razpoloženje.

Bik

Precej bolj vročekrvni boste kot običajno, mikale vas bodo vznemirljive ljubezenske vibracije, ki vas bodo popeljale v razigrano dogajanje. Če se vam bo v službi sredi tedna zazdelo, da vaš trud ni cenjen, lahko izgubite živce in glasno odreagirate. Težko se boste odločili, posebno glede zadev in vprašanj, ki se vlečejo ter komplicirajo v nedogled. Malo bolj boste morali biti preračunljivi in analitični, saj vas določene neurejene situacije bremenijo. V nedeljo vas bodo tako vznemirili, da boste najraje sami s sabo.

Dvojčka

Manj obremenjeni boste, če se boste navadili druge sprejeti takšne, kot so v resnici, z vsemi plusi in minusi. Če ne veste, na katero stran bi stopili, se raje modro zadržite. Nečesa ne razumete popolnoma, zato vse skupaj pretehtajte, preden se odločite in naredite pomemben korak. V petek boste stopili previdni, čeprav bo vse nekako ustaljeno, brez novosti in razigranega dogajanja, po katerem hrepenite. V soboto ali nedeljo si vzemite čas in se pripravite na pogovor, s katerim že predolgo odlašate.

Rak

Ko boste na področju kariere priznali nekaj napak, se bo vse skupaj začelo končno razvijati v bolj smiselni smeri. Čeprav bo naloga težka, se boste z iskrenim pristopom dobro odrezali. Sredi tedna bodite previdni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval, da ste na napačni poti. Če boste samo tuhtali in se prilagajali, ne boste prišli nikamor. Določene družinske ter osebne zadeve bo treba izpostaviti, kar boste najlažje storili v nedeljo.

Lev

Pazite, da ne boste zaradi želje po drami odnosov v službi preveč razburkali. Bodite bolj prijazni in opazili boste, da je vse skupaj lažje, če poteka v sožitju. Tisti, ki ste samski in si želite razmerja, boste imeli konec tedna veliko priložnosti, spet se boste prebili na lestvico priljubljenosti. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost. Za spremembe zdaj še ni čas, saj vam nekatere obveznosti preprečujejo, da bi naredili korak.

Devica

Nekaj se lahko v začetku tedna na področju kariere zakomplicira, vendar se ne boste pretirano pritoževali, ampak boste mirno vzeli zadeve v svoje roke. Na nekaterih področjih boste uvedli spremembe, naj vam ne zmanjka vztrajnosti. Prepričani boste, da bo tokrat vse rešeno v pravi smeri. Obveznosti se bodo uskladile v zadnjem trenutku, zato bo tudi finančno stanje stabilno. Tudi čez vikend ne boste imeli nobenih posebnih skrbi, kar vas bo razbremenilo.

Tehtnica

Mirni boste, saj bo v začetku tedna vse tako, kot mora biti. Vaš odziv v družbi prijateljev ali v družinskem okolju bo spontan. Podzavest vas bo opomnila, da se vse počasi vrača na pravo mesto. Najboljši način, kako širiti zadovoljstvo, bo povabilo na kavo in sproščen klepet. Morda se iz radovednosti odpeljete iz službe proti domu po drugi poti. Doma boste čez vikend vse, kar je povezano s hišnimi opravili, naredili brezhibno, dobili boste tudi prisrčno pohvalo.

Škorpijon

V ponedeljek boste nemirni, primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste čutili, da močno potrebujete pozornost. Nikar se ne smilite sami sebi, raje izpolnjujte svoje dolžnosti pridno in točno. Bolj kot poslovne obveznosti vam bo v sredini tedna prijalo neobvezno druženje, ki lahko prebudi tudi kakšno dobro idejo. Kjer je volja, je odprta pot, spomnite se tega, ko vas bo v soboto nekdo od domačih prosil za veliko uslugo. Ne bo vam žal, če boste priskočili na pomoč.

Strelec

Potrebe po dokazovanju v tednu pred vami ne bodo potrebne, saj se bo vse odvijalo s sproščenim taktom. Pred vami so pomembne odločitve za bolj trdno prihodnost, zato se ne obirajte, ko bo treba predstaviti napredne zamisli širšemu krogu. Največ boste dosegli z iskrenimi nameni, dovolite pa, da vam nekaj pomembnega razložijo. Skupne točke poiščite v prijateljskem krogu.  Če boste v nedeljo notranjemu občutku vsaj malo prisluhnili, boste z lahkoto uredili družinski zaplet.

Kozorog

V teden stopate polni nakopičenih skrbi, zato bo najboljša izbira odkrito soočenje, še posebej če boste želeli rešiti poslovne zaplete. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, dotaknilo se vas bo tudi manjše nezadovoljstvo. V soboto se boste morali postaviti zase, saj bo nekdo neprestano vdiral v vaše misli in se želel poigrati z vami. Bodite odločni in nepopustljivi, saj boste le tako dosegli svoje. V nedeljo lahko pričakujete zanimiv in dinamičen spored dogodkov, odziv bo bolj spontan kot običajno.

Vodnar

Pohvalili vas bodo, da ste nekaj naredili odlično, zato boste zelo ponosni na vse, kar ste ustvarili. Razpoloženje se vam bo izboljšalo, zato boste izredno dobre volje. Nekdo, ki ga po tihem že dlje časa opazujete, vas bo navdušil z zanimivim predlogom. Odnosi bodo manj stresni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte, da bi kakšno zadevo spregledali. Prijateljstvo se bo v nedeljo razvilo v globlji smeri, pazite pa s tistimi, ki samo čakajo, da naredite kakšno napako.

Ribi

Napake vas lahko v začetku tedna drago stanejo, zato se jim skušajte s pazljivim pristopom izogniti. Sreda vam prinaša nekaj zmede na področju financ, kljub temu boste ostali stabilni. Bodite prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj. V čustvenih odnosih boste v nedeljo poskusili na vsak način dokazati svoj prav, saj za večino stvari namreč ne boste mogli najti ustrezne razlage. Če se boste izognili občutljivi čustveni plati, se boste odlično počutili.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.