Teve voditeljica Michelle Hunziker in Tomaso Trussardi se ločujeta

Magazin 20. Jan 202209:15
Delite:
Michelle Hunziker, Tomaso Trussardi
Foto: Profimedia

Teve voditeljica Michelle Hunziker in njen drugi sopog Tomaso Trussardi iz znamenite družine istoimene modne blagovne znamke se po 10 letih ločujeta …

Par je preko italijanske tiskovne agencije Ansa dal uradno izjavo o ločitvi. ”Po desetih skupnih letih sva se sporazumno odločila, da greva vsak svojo pot. Skupaj bova še vedno z vso ljubeznijo in predanostjo skrbela za najini prekrasni hčerki. To je vse, kar bova povedala o najini ločitvi, in prosiva za spoštovanje in diskretnost.”

V zadnjem času so bile govorice o nesoglasjih v zakonu Michelle Hunziker (44) in Tomasa Trussardija (38) vedno glasnejše. Poročila sta se leta 2014, v zakonu pa sta se jima rodili dve ljubki hčerki Sole (9) in Celeste (7). Deklici bosta po ločitvi živeli z mamo Michelle, oče Tomaso pa bo zelo prisoten v njunem življenju.

Michelle Hunziker, Tomaso Trussardi
Foto : Profimedia

Tako se je končala zvezdniška ljubezenska pravljica enega od najlepših parov italijanske visoke družbe.  Vse se je začelo z ljubeznijo na prvi pogled v restavraciji Trussardi Alla Scala v Milanu. V zadnjem času pa na družabnih omrežjih ni bilo opaziti nobene njune skupne fotografije, par pa je tudi božične praznike preživel ločeno.

Michelle je s hčerkama praznike preživela v Alta Badii, z njo je bila tudi prijateljica Serena Autieri. Tomaso se je pojavil le za božično večerjo, potem pa ga spet ni bilo videti nikjer v bližini. Za Michelle je to že druga ločitev. Njen prvi soprog je bil nihče drug kot mega popularni pevec Eros Ramazzotti (58), s katerim ima danes že 22-letno hčerko Auroro. Tomaso pred Michelle ni bil poročen.

Eros Ramazzotti, Aurora
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar