Tony Cetinski po posegu ne skriva, da je zelo zadovoljen z lasmi

Magazin 11. Avg 202211:30
Tony Cetinski
Igor Zaplatil

Hrvaški pevec, ki ima tudi v Sloveniji številne oboževalce, se je v začetku tega leta odločil za poseg presaditve las.

Konec minulega leta je 53-letni Tony Cetinski razkril, da je na poseg odšel v svoji domovini in zdi se, da je z rezultatom izjemno zadovoljen. Na fotografijah, ki jih v zadnjem času objavlja na družbenem omrežju Instagram, je videti, da se je zdaj odločil za nekoliko daljšo pričesko, kot jo je nosil v zadnjih letih.

“Že dolgo je v meni tlela želja po presaditvi las. Srečen sem, da mi zaradi tega ni bilo treba odpotovati iz Hrvaške, saj je zdravnica in strokovnjakinja za lase Ana Maletić na tem področju res najboljša. Iskreno se veselim rezultatov,” je priljubljeni Tony takrat zapisal na Instagramu.

Hrvaškega pevca, ki je imel na začetku kariere daljše, skodrane lase, ki jih je skrbno negoval, je končni rezultat navdušil, njegovi lasje so zdaj vnovič gostejši. Poseg presaditve las sicer traja od štiri do osem ur, rezultati pa so vidni čez slabo leto. V preteklosti so se za ta poseg odločili tudi drugi tuji zvezdniki in o tem odkrito govorili – med njimi so pevec Elton John, igralec Matthew McConaughey in nekdanji nogometaš David Beckham.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar