Tri astrološka znamenja, ki imajo največ življenjske energije. Ste med njimi?

Magazin 09. Okt 202305:50 0 komentarjev
sreča, sončni zahod, veselje, joie de vivre
Foto: PROFIMEDIA

Verjetno vsi poznamo nekoga, za katerega se sprašujemo, od kod jemlje toliko energije. Ta tri astrološka znamenja pa veljajo za najbolj prekipevajoča. Ste med njimi?

Obstajajo ljudje, za katere se zdi, da kar prekipevajo od življenja in energije.

Koliko tega imamo, pa je po prepričanju astrologov odvisno tudi od tega, kako so bile na nebu ob našem rojstvu razporejene zvezde. Poglejte, ali ste morda med njimi.

Lev

Lahko bi rekli, da sta življenjska energija in samozavest sinonim za kraljevo znamenje. Pozitivna naravnanost in želja po nastopanju leva kar silita k temu, da prekipeva od energije.

Lahko bi rekli, da je lev nekakšen “perpetuum mobile”, kar zadeva življenjsko energijo. Z njo napaja ne le druge, ampak tudi samega sebe.

Dvojčka

Za veselega in razigranega dvojčka se zdi, da nikoli ni zares pri miru. Radoveden in gibčnega duha kar naprej po nečem dreza, stika ali nekaj preučuje.

Tudi ko je sam, se zna zabavati na sto in en način, če ne drugega, si mrmra v brado kakšno melodijo. Tisti vaš znanec ali sorodnik, ki se ukvarja s sto stvarmi, je skoraj zagotovo dvojček.

Oven

Ovnova strast do življenja in energija sta skoraj nalezljivi. Kot prvi znak zodiaka je tudi pobudnik novih projektov in sprememb. Že zato, ker ga enoličnost ubija. Poln zagona in optimizma oven rad spodbuja in motivira tudi druge, čeprav včasih to zanje meji že na priganjanje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!