Turški zvezdnik Can Yaman bo novi Sandokan kot nekoč Kabir Bedi

Magazin 11. Maj 202213:45 0 komentarjev
Can Yaman
Profimedia

Serija Sandokan iz leta 1976 je imela šest epizod in je bila predvajana v več kot 85 državah. Glavno vlogo je imel takrat indijski igralec Kabir Bedi, zdaj pa so jo zaupali lepotcu Canu Yamanu.

Skoraj gotovo ženski del publike dobro ve, kdo je Can Yaman (31). Še zlasti tiste, ki rade gledajo turške serije, so navdušene nad lepotcem, ki zadnje leto večinoma živi v Italiji in snema serije tudi tam. Veliko trenira, se posveča boksu in borilnim veščinam. Na Instagramu ga spremlja skoraj osem milijonov oboževalcev, predvsem oboževalk.

Can Yaman
Profimedia

Igralec Can Yaman ima tudi že nadimek, saj mu številni pravijo turški Jason Momoa (42). Dejansko mu je podoben, še zlasti kadar ima daljšo brado – in v seriji Sandokan jo bo zagotovo imel. Zaigral bo pirata, ki je kot otrok izgubil svoje kraljestvo zaradi angleške invazije in je zdaj vodja piratskih izobčencev. Za rimejk skrbi produkcijska hiša Lux Vide, ki stoji za serijama Medici in Devils ter prihajajočim Leonardom.

Kabir Bedi
Profimedia

Mimogrede, ljubljenec žensk Yaman je leta 2012 diplomiral iz prava in začel delati kot odvetnik za PricewaterhouseCoopers, pisal pa je tudi članke za ekonomsko rubriko v časopisu Dunya. Pozneje ga je prijatelj prepričal, naj se prijavi na kasting za eno od serij. Kar nekaj let je treniral tudi košarko. Trdi treningi so pomembni za vlogo Sandokana, ki ga je nekoč zaigral indijski igralec Kabir Bedi (76).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!