Umrl igralec, ki je igral zaročenca Brende Walsh v seriji Beverly Hills

Magazin 22. Jan 202418:26 2 komentarja
David Gail
Foto: Zajem zaslona/YouTube

V 59. letu starosti je umrl igralec David Gail, znan po vlogi Stuarta Carsona, zaročenca Brende Walsh (Shannon Doherty) v seriji Beverly Hills, 90210. Vzrok smrti ni znan.

V 58. letu starosti je umrl David Gail. Žalostno novico je na družbenih omrežjih sporočila njegova sestra Katie Colmenares, poroča časnik The New York Times.

“V mojem življenju skorajda ni bilo dneva, ko te ne bi bilo ob meni, vedno si mi stal ob strani, vedno si bil moj najboljši prijatelj, pripravljen se spopasti z vsem in komerkoli,” je zapisala Colmenares in dodala, “vsak dan te bom tako tesno stiskala v svojem srcu, ti čudovita, ljubeča oseba. Pogrešala te bom vsako sekundo vsakega dne za vedno.”

Tudi Pete Ferriero, voditelj in producent podkasta Beverly Hills 90210 Show, se je poklonil umrlemu igralcu, piše revija People.

“V spomin na Davida Gaila. Tukaj je nekaj zgodb, ki jih je delil, ko se je pridružil podkastu,” je zapisano na uradnem računu podkasta na Instagramu.

Ferriero se je igralcu poklonil še s komentarjem pod sestrino objavo. “Bil je poln življenja in neverjetnih zgodb. Hvaležen sem, da sem ga poznal. Tako sem žalosten, ker nas je zapustil. Bil je darilo za vse nas,” je zapisal.

Gail je bil uspešen televizijski igralec. Njegova največja vloga je bila v seriji General Hospital: Port Charles, v kateri je kot doktor Joe Scanlon nastopil v 216 epizodah.

Gail se je pojavil tudi v serijah, kot so Umor, je napisala, Doogie Howser, Matlcok, Doogie Howser, leta 2002 pa je v filmu Bending All the Rules zaigral skupaj z Bradleyjem Cooperjem. Eno vidnejših vlog pa je imel v seriji Beverly Hills, 90210, kjer je igral zaročenca Brende Walsh.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje