V križanke prihaja Brina, ljubljanski festival džina

Magazin 24. Maj 202209:15
Brina
Arhiv Gin&Brin

Brina, koketna gospodična, ki je pred natanko tremi leti s pisanim naborom napitkov iz najboljših džinov očarala več tisoč obiskovalk in obiskovalcev, se znova vrača v čudovito preddverje ljubljanskih Križank.

Brina, ljubljanski festival džina, je odmeven projekt ustvarjalcev priljubljenih kulinaričnih druženj, kot sta Odprta kuhna in Pivo & Burger Fest, kot partner pa se festivalu tudi letos pridružuje Turizem Ljubljana z znamko Gourmet Ljubljana. Ljubitelji džina in drugi uživači se bodo ves dan lahko poigravali s spajanjem in združevanjem raznolikih arom ter okusov najboljših domačih in tujih džinov, ki jih bodo skupaj s sončnimi žarki znova lovili v festivalske kozarce. Druga izvedba ljubljanskega festivala džina bo v družbo najboljših destilarjev, kuharskih mojstrov ter specialistov za miksologijo ljubitelje žlahtnih pijač vabila v soboto, 4. junija 2022, med 12. in 23. uro.

Brina
Arhiv Gin & Brin

”Džini, ki jih bodo domači destilarji in miksologi predstavljali na letošnji Brini, pripovedujejo o strasti, spoštovanju lokalnega okolja in izjemni zavezanosti obrti, ki je pri nas prisotna že od nekdaj. Vsi ti elementi se združijo v prvovrstne butične izdelke, ki z razlogom navdušujejo vse širši krog ljudi in v zadnjem času dosegajo tudi svetovno slavo. Ponudbo bodo dopolnili tudi najboljši svetovnimi džini, ki so pri nas orali ledino in nam razkrili ta svet izjemnih okusov,” sta ob pripravah na festival povedala Alma in Lior Kochavy, soustanovitelja Brine.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.