V takšno lepotico je odrasla hči Steva Jobsa

Magazin 07. Okt 202109:46 0 komentarjev
Eve Jobs
Profimedia

Hčerka tehnološkega vizionarja Steva Jobsa, soustanovitelja podjetja Apple, je pri 23 vse bolj iskana manekenka.

Arnaud Vaillant in Sébastien Meyer, dvojec v ozadju znamke Coperni, je dolgolaski dal priložnost na pariškem tednu mode, kjer je v družbi drugih prepoznavnih obrazov, tudi Gigi Hadid, predstavila eno izmed njunih kreacij za pomlad in poletje 2022.

Eve Jobs
Profimedia

“Z besedami ne morem opisati, kako izjemna je ta kolekcija. V čast mi je bilo biti del vizije Coperni. Čestitke mojima dragima Arnaudu in Sébastienu ter celotni ekipi!” je na Instagramu po reviji zapisala Eve Jobs.

Oblikovalca sta ji za na modno brv namenila športno navdihnjen top v trenutno izjemno priljubljenem odtenku zelene, minikrilo z geometrijskim vzorcem in japonke z debelim podplatom – oprava, ki bi jo zlahka umestili v čas pred Evinim rojstvom.

Da je bila med izbranimi lepoticami na reviji tudi Eve, ni popolno naključje, saj sta Vaillant in Meyer eno od torbic iz kolekcije, imenovano Origami, oblikovala po ikoni za fotoaparat na pametnih telefonih iPhone, s katerimi je pravo revolucijo zanetil prav Jobs.

23-letnica je najmlajša hči pokojnega tehnološkega mogotca in poslovne ženske, milijarderke Laurene Powell-Jobs. Je odlična jahačica in je študirala na prestižni univerzi Stanford, prav tam, kjer sta se spoznala njena starša. Manekensko kariero je začela konec lanskega leta v kampanji za priljubljeno znamko kozmetike Glossier.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!