Zakaj je Johnny Depp obiskal srbskega predsednika?

Magazin 20. Okt 202112:11 > 13:39 0 komentarjev
Vučić in Depp
Predsednistvo Srbije/INSTAGRAM

Svetovno znani igralec Johnny Depp je v torek prispel v Beograd, kjer predstavlja novo animirano serijo. Takoj ko je prispel v mesto, ga je sprejel tudi srbski predsednik Aleksandar Vučić, ki je bil nad obiskom igralca vidno navdušen.

Svetovno znani igralec Johnny Depp je v torek popoldan priletel v Beograd, z letališča pa se je odpravil naravnost na sedež srbskega predsedstva, kjer ga je sprejel srbski predsednik Aleksandar Vučić, poroča Nova.rs.

Vučić je na Instagramu objavil tudi posnetek srečanja.

Depp je na let zamujal

Depp bi moral v Beogradu pristati že okoli poldneva, a je na let zamujal, zaradi česar so odpovedali tudi tiskovno konferenco, ki je bila predvidena za to priložnost.

V Beograd je namreč prvenstveno prišel zaradi promocije svoje animirane serije Pafini, ki jo je v Srbiji ustvarjala produkcija “Archangel Studio” igralca Miloša Bikovića v sodelovanju s studiem “Jervolino Studios”.

V dar ptica v piratski obleki

“Počaščen sem zaradi prihoda Johnnyja Deppa v našo državo,” je po srečanju zapisal Vučić. “Še posebej sem mu hvaležen za čudovito darilo, ki sem ga prejel,” je dodal. Depp mu je namreč podaril figurico ptice, ki je oblečena v pirata.

Srbski predsednik se je tudi pošalil, da v svojem kabinetu v zadnjih desetih letih še ni videl “takšne delavnosti in predanosti vseh žensk”. Obenem je namignil, da so se oblekle “kot še nikoli prej” in to zagotovo zaradi njega in ne zaradi obiska slavnega igralca.