Zapeljiva Megan Fox v novem sodelovanju z modno znamko Boohoo

Magazin 12. Jun. 202215:45
Delite:
megan fox x boohoo
Foto: Profimedia

Priljubljena Ameriška igralka Megan Fox je osupnila v prozorni mrežasti obleki za oglaševalsko kampanjo svojega drugega sodelovanja z britanskim spletnim trgovcem Boohoo.

Popularna angleška znamka modnih oblačil Boohoo in Megan Fox sta se ponovno združila za drugo ponovitev svojega sodelovanja, imenovanega Boohoo x Megan Fox 2.0. Kolekcija vključuje obleke, kostime, majice, hlače, vrhnja oblačila in modne dodatke, pri čemer je njen osebni slog služil kot navdih za celotno linijo produktov. Tokrat se kolekcija zapeljivih in drznih videzov nadaljuje tam, kjer se je prejšnja linija, lansirana leta 2021, končala.

megan fox x boohoo
Foto : Profimedia

Igralka je modne navdušence popolnoma očarala v kampanjskih fotografijah, ki jih je posnel Vijat Mohindra in so postavljene na opazno rdečo ozadje. Megan Fox je največ pozornosti vzbudila s posnetkom, kjer nosi mini obleko z zrcalnimi disko svetlečimi okraski v stilu 60. in 70. let. Ker pod mrežasto obleko ne nosi ničesar, je poskrbela za veliko pozornosti, kar pa je gotovo odlična novica za trgovca.

megan fox x boohoo
Foto : Profimedia

”Tako sem navdušena, da lahko svojim oboževalcem predstavim svojo najnovejšo kolekcijo! Partnerstvo z Boohoo je oživelo mojo osebno ustvarjalnost in slog. Ta nova kolekcija predstavlja čudovito barvno paleto, ki se prilega tej sezoni. V skladu s temo prve kolekcije so slogi neverjetno seksi in drzni – dve stvari, ki jih osebno poskušam utelešati s svojimi stilskimi izbirami. Megan Fox 2.0 je kolekcija, ki bo vse opolnomočila in vesela sem, da jo bo vsaka zgradila na svoj način,” je o kolekciji povedala igralka.

megan fox x boohoo
Foto : Profimedia

Dinamični dvojec, Megan Fox in njena osebna stilistka Maeve Reilly, je letos poskrbel, da je kar nekaj njunih videzov postalo velik trend med modnimi navdušenkami po vsem svetu. Kolekcija Megan 2.0 uteleša njen osebni slog z jasno vizijo, da mora biti moda drzna, vključujoča in močna. Kupci lahko pričakujejo drzne kose, ki jim bodo pomagali proslaviti individualnost in se počutiti samozavestne vso sezono.

megan fox x boohoo
Foto : Profimedia

Kolekcija 40 kosov vsebuje kose, ki se lahko nosijo ves dan do noči, in ima za vsakogar nekaj. Z naravno barvno paleto ter živahnimi oranžnimi poudarki in izstopajočimi bleščicami lahko oboževalci pričakujejo tako široke kot povsem oprijete silhuete, seksi izreze in modne kose, ki postavljajo trende. Kolekcija vključuje vse, od enobarvnih prosojnih oblek do širokih kavbojk in svetlečih mini kril. Kolekcija je že na voljo na spletni strani trgovca.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar