Zaspal je na letu za Split: ko se je zbudil, ga je čakalo presenečenje

Magazin 21. Jun 202420:30 3 komentarji
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Ko se je zbudil, je doživel neprijetno presenečenje, posnetek pa je takoj postal viralen.

Po družbenih omrežjih se širi viralni posnetek, posnet na letu EasyJeta iz Londona v Split. Glavna zvezda je Britanec Rip Van Winkle, ki se je na začetku poleta odločil za kratek dremež.

Ko se je po dveh urah zbudil, je videl, da je letalo na stezi. Prepričan je bil, da so že prispeli v Split in da je čas za izkrcanje, vendar je bil šokiran, ko je ugotovil, da se ves čas niso premaknili. Letalo namreč sploh ni vzletelo zaradi tehničnih težav

Zmeden Britanec je pogledoval okoli sebe, medtem ko so se potniki ob njegovem nesporazumu pošteno nasmejali. “Nam je bilo bolj smešno kot njemu. Oprosti, prijatelj, sploh še nismo vzleteli,” je zapisala njegova sopotnica Fiona Weizman, ki je posnela njegovo reakcijo. Video je že zbral več kot 4 milijone ogledov in številne komentarje.

@fionaweizman We found that funnier than he did. Sorry mate, we still haven’t left! 🤣 . . #easyjet #delayedflight #funnymoment #travelvlog #croatiafulloflife #planetok ♬ Funny – Gold-Tiger

“Tudi jaz bi bil razočaran”, “Najslabši občutek doslej”, “Najprej bi se zjokal, potem pa bi umrl od smeha,” je samo nekaj od številnih komentarjev pod videom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje