Želel je zaprositi dekle, a usoda je imela drugačne načrte

Magazin 14. Jun 202419:36 0 komentarjev
zaroka
Foto: PROFIMEDIA

Čeprav zaroko načrtujemo vsaj nekaj mesecev prej, včasih enostavno ne gre vse po načrtih.

Veliko ljudi vloži precej časa in truda v priprave na zaroko. Vendar pa je en moški doživel nepričakovan razplet, ko je svojo drago želel zaprositi.

Svojo izbranko je odpeljal v Benetke z namenom, da bi jo tam zaprosil. Na koncu pa ni niti pokleknil, saj se je prej odločil za potegavščino, ki mu je prekrižala načrte, piše Mirror.

Moški, ki objavlja pod imenom @Fesshole, je na družbenem omrežju X (prej Twitter) delil svojo izkušnjo o zaroki.

“V Benetke sem peljal dekle z namenom, da jo zaprosim. Pred tem pa sem izvedel potegavščino, kjer sem se pretvarjal, da bom pokleknil in jo zaprosil, v resnici pa sem si le zavezal čevlje. Njena reakcija je bila: ‘Oh, hvala bogu, mislila sem, da me boš zaprosil.’ Tega nisem pričakoval. Seveda je potem nisem zaprosil,” je zapisal.

Njegova objava je hitro postala viralna, dosegla je že 1,4 milijona ogledov, mnogi pa so menili, da to pomeni konec njunega razmerja. “Če ženska snubitvi reče ne, je zveze prej ali slej konec,” je komentiral eden od uporabnikov. Drugi je dodal: “Takoj jo pusti.”

“Morda pa punca preprosto ni želela javne snubitve,” je zapisal tretji uporabnik, medtem ko se je četrta uporabnica strinjala, da verjetno dekle ni pravo zanj, saj je tudi sama doživela podobno situacijo. “Enako se mi je zgodilo v Parizu! S pravim sem se poročila pet let kasneje,” je delila svoje izkušnje. Nekdo drug je dodal, da poroka ni vse. “Ni se ti treba poročiti. Z dekletom se nisva nikoli poročila in nič nama ne manjka.”

Spet drugi so svetovali, naj se moški pogovori s svojo partnerko. “To bi bil pravi čas za pogovor – zakaj je komunikacija nekaterim tako tuj koncept?” “Ne razumem ljudi, ki zaprosijo, ne da bi prej govorili o poroki …”, “Mogoče ni bila pripravljena, morda to ni nekaj, kar si želi. Fantje – pogovarjajte se s svojimi partnerkami,” so se vrstili komentarji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!