Žena Michaela Schumacherja je našla uteho

Magazin 21. Jul 202215:30
Delite:
Corinna Schumacher, Ralf
Foto: Profimedia

Corina Schumacher se je po nesreči moža Michaela Schumacherja povsem umaknila iz javnosti. Zdaj pa se je znova vrnila k svoji veliki ljubezni – dresurnemu jahanju.

Corinna Schumacher, nemška borka za pravice živali in žena legendarnega voznika formule 1 Michaela Schumacherja, je bila nekoč evropska prvakinja v dresurnem jahanju v slogu divjega zahoda. Od leta 2013, ko je njen soprog doživel nesrečo na smučanju in se resno poškodoval, pa Corinna skrbi le zanj.

Corinna Schumacher
Foto : Profimedia

Sedaj se je vrnila k svoji veliki ljubezni, dresurnemu jahanju. Nasmejana je stopila pred občinstvo na svojem ranču CS v Švici, na katerem je pred kratkim potekalo tekmovanje v dresurnem jahanju. Tokrat rezultat zanjo ni bil pomemben, saj je bilo to njeno prvo tekmovanje po dolgih letih. S svojimi veščinami pa je navdušila občinstvo. Med njimi sina Micka Schumacherja in druge družinske člane, ob koncu nastopa pa si je prislužila bučen aplavz.

Corinna in Gina Schumacher
Foto : Profimedia – Corinna s hčerko Gino

Corrina in Michael Schumacher sta se spoznala pred tridesetimi leti, leta 1995 sta se poročila in dobila hčerko Gino Mario in sina Micka Schumacherja. Hči je šla po maminih stopinjah in postala ljubiteljica konj in jahanja, sin pa se je tako kot oče in stric Ralf Schumacher posvetil dirkanju z dirkalniki formule 1.

Corinna in Mick Schumacher
Foto : Profimedia – Corinna s sinom Mickom

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar