Na Trubarjevi 37-letnik najprej napadel občana, nato še policiste

Črna kronika 05. Avg 202109:19 > 09:40 0 komentarjev
Trubarjeva ulica
BOBO

Na Trubarjevi ulici je včeraj 37-letnik pretepel občana. Ta je posredoval v sporu med 37-letnikom in dekletom, ki je bilo z njim v družbi. Grozil mu je tudi s plinsko pištolo. Ko so na kraj dogodka prišli policisti, je osumljenec napadel še njih in jim grozil.

V sredo nekaj po 18. uri se je na Trubarjevi ulici v Ljubljani vnel spor med 37-letnim osumljencem in občanom. Kot pojasnjujejo na policiji, se je po do zdaj zbranih podatkih občan vmešal v spor med osumljencem in dekletom, s katerim je bil osumljeni v družbi.

V dogodku je 37-letnik oškodovanca lažje telesno poškodoval, prav tako je zagrozil s plinsko pištolo ter z njo streljal v zrak. Kmalu po dejanju so ga policisti prijeli v bližini dogodka in mu odvzeli prostost. Med postopkom se je osumljenec upiral, udaril policista in policistom izrekal grožnje.

Pri njem je bila najdena in zasežena plinska pištola. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja nasilništva in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, osumljenec pa bo predvidoma danes priveden k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!