“Tudi tokrat gre za Slovenijo”

Slovenija 17. Apr 202209:58 > 10:36 7 komentarjev
Janez Janša
Borut Živulović/BOBO

Predsednik vlade Janez Janša je v svoji velikonočni poslanici kristjane pozval, naj se 24. aprila udeležijo volitev. "Želim si, da bi odšli na volitve in na njih izbrali prave voditelje," je zapisal.

Premier Janez Janša je v velikonočni poslanci zapisal, da “nas je lansko leto naučilo, da so težki časi lahko tudi priložnost za nov začetek. Da najbolj strme poti premagamo le, če verjamemo, da zmoremo. Znova se je potrdilo, da smo kot narod močni in zmagoviti, če smo enotni in povezani.”

Nadaljeval je, da so pred nami državnozborske volitve, ne tako usodne, kot je bila osamosvojitev, vendar za slovensko prihodnost nič manj pomembne, pravi. “Tudi tokrat gre za Slovenijo, kot je leta 1990 po izglasovanem plebiscitu dejal dr. Jože Pučnik,” je zapisal Janša.

Želi si, kot je še dodal, “da bi kristjani svojo odgovornost do domovine izrazili tudi tako, da bi odšli na volitve in na njih izbrali prave voditelje. Voditelje, ki bodo znali živeti in delati za druge, ki jim je blagor drugih pri srcu in jim je dobro skupnosti vsakdanja skrb.”

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter. 

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje