Na območju Celja v zadnjem dnevu v prometnih nesrečah umrli dve osebi

policija
Žiga Živulovič jr./BOBO

Na območju Policijske uprave Celje sta se v četrtek zgodili dve prometni nesreči, v katerih sta umrla dva voznika.

Policisti preverjajo okoliščine dveh smrtnih prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. V četrtek je namreč na Ljubljanski cesti v Šentjurju 77-letni voznik osebnega vozila trčil v vozilo, ustavljeno pri rdeči luči pred križiščem. Po polnoči pa je 45-letni voznik osebnega vozila trčil v tovorno vozilo. Oba sta kasneje umrla v bolnišnici.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, je v četrtek ob 17.45 na Ljubljanski cesti v Šentjurju 77-letni voznik osebnega vozila v semaforiziranem križišču trčil v osebno vozilo voznice, ki je ustavila vozilo zaradi rdeče luči na semaforju. Vozilo voznice je odbilo v vozilo voznika, ki je ustavil pred njo, to vozilo pa še v osebno vozilo tretjega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. 77-letnega voznika osebnega vozila so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetnega kliničnega centra Maribor, kjer je umrl. Okoliščine dogodka še preverjajo.

Danes nekaj čez polnoč pa je 45-letni voznik osebnega vozila, ki je izven naselja Štore iz smeri Celja na ravnem delu ceste zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. Hudo poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v jutranjih urah umrl. Tudi v tem primeru policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.