Na primorski avtocesti popoldan kar 30 kilometrov dolg zastoj

Slovenija 09. Jun 202317:21 > 21:51 5 komentarjev
Kolona
Promet.si

Na slovenskih cestah je bilo popoldan znova zelo pestro. Na primorski avtocesti je bil ob 17. uri zastoj dolg kar 31 kilometrov.

Tudi zadnji dan delovnega tedna je bilo na slovenskih cestah kar nekaj zastojev.

Najdaljši je bil na primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani, in sicer pri počivališču Ravbarkomanda. Kolona je bila malo pred 17. uro dolga kar 31 kilometrov, zastoj pa je vztrajal več ur. Malo pred 19. uro je bila kolona vozil dolga 26 kilometrov in je segala do Brezovice, nato pa se je začela počasi krajšati. Potovalna pot se je v času najdaljše kolone podaljšala za 40 minut. Zastoj je segal z ljubljanske južne in zahodne obvoznice od razcepa Kozarje proti Brezovici in naprej proti Vrhniki.

Zastoj je bil zvečer še vedno na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke, kjer je bila kolona dolga približno tri kilometra. Prometnoinformacijski center za Kranjsko Goro priporoča izvoz Jesenice vzhod.

Zastoj na primorski avtocesti ob 16.40:

Promet gneča
N1

Številni zastoji so bili na slovenskih cestah že v četrtek. Na Hrvaškem, v Avstriji, večjem delu Nemčije, delu Češke in na Poljskem so namreč obeleževali dan svetega rešnjega telesa. Številni so si na ta račun namreč podaljšali konec tedna, so opozorili na prometnoinformacijskem centru. Največjo gnečo so pričakovali iz smeri Avstrije proti Hrvaški. Ob tem danes poletne počitnice začnejo tudi v delu Italije, kar pomeni še kar nekaj dodatnih vozil.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje