Objestnež z avtomobilom nalašč v medveda, policisti dogodek preiskujejo

Slovenija 23. Okt 202113:51 > 14:04 5 komentarjev
Medved-Avto

Na policiji so potrdili, da preiskujejo dogodek, ki je danes na družabnih omrežjih sprožil veliko ogorčenih odzivov. Na spletnem omrežju Instagram je bil namreč objavljen videoposnetek, ki očitno prikazuje, kako se je nekdo z avtomobilom namenoma zaletel v medveda.

Na spletnem omrežju Instagram je včeraj eden od uporabnikov včeraj delil videoposnetek dogodka, ki ga preiskuje policija. Posnetek je očitno napravil voznik osebnega avtomobila, ki se je nalašč zaletel v medveda, ki je tekel po cesti skozi naselje.

Danes dopoldne je uporabnik, ki ga je objavil, posnetek s svojega Instagram profila izbrisal. Vendar ga je nekdo že kmalu po objavi opazil in delil na spletnem omrežju Facebook. Sledila je množica ogorčenih odzivov.

Gre za ta posnetek:

Sum kaznivega dejanja zoper okolje

S policije so nam sporočili, da se je dogodek zgodil v noči iz petka na soboto na območju Kočevja. “Policisti zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja s poglavja zoper okolje, prostor in naravne dobrine. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. O dogodku so bili obveščeni tudi drugi pristojni organi,” so zapisali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje