Podrobnosti nesreče na štajerki: moški ustavljal vozila zaradi pobeglega psa

Slovenija 05. Nov 202309:47 6 komentarjev
Nesreča
Fotografija je simbolična (Foto: BOBO)

Policija je sporočila podrobnosti prometne nesreče, ki je včeraj za uro in pol zaprla štajersko avtocesto med Lukovico in Blagovico proti Mariboru. 70-letnik je zaradi okvare vozila ustavil na odstavnem pasu, a naj bi mu medtem iz avta ušel pes, zato se je na voznem pasu lotil ustavljanja drugih udeležencev v prometu. Medtem je vanj trčil voznik z osebnim vozilom, 70-letnika pa so hudo poškodovanega odpeljali v UKC Ljubljana.

Prometna nesreča na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico se je zgodila, ker je 70-letnik, ki je peljal proti Celju, zaradi okvare vozila ustavil na odstavnem pasu.

“Izstopil je iz vozila in na voznem pasu ustavljal druga vozila, domnevno zaradi psa, ki je ušel iz avta,” so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Medtem je vanj trčil voznik z osebnim vozilom, 70-letni moški pa se je huje poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga na zdravljenje odpeljali v UKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo.

“Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Zaradi ogleda in odpravljanja posledic je bila štajerska avtocesta v smeri Celja zaprta do 21.30,” so še zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje