Ste videli nesrečo: s skuterjem najprej v avtomobil, nato še v policijsko vozilo

Slovenija 30. Mar 202421:42 0 komentarjev
Prometna nesreča v Jeprci
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Nesreča v Domžalah se je zgodila v petek popoldan, udeležena pa so bila tri vozila. Policija išče voznika rdečega vozila in belega skuterja.

V petek malo po 19. uri so bila v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah udeležena tri vozila – voznik belega skuterja, službeno vozilo policije in voznik rdečega vozila.

Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje ter zato trčil v voznika rdečega vozila, ki je stal pred semaforjem, kjer je gorela rdeča luč.

Voznik skuterja je padel, se nato hitro pobral in pobegnil s kraja nesreče, pri tem pa trčil še v službeno vozilo policije. Policistom voznika skuterja ni uspelo izslediti, med tem pa je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila.

Policija voznika rdečega vozila poziva, naj se zglasi na policijski postaji prometne policije Ljubljana na Griču 56 ali pa pokliče na številko 01/583 88 20 oziroma 113. Prav tako policija prosi za informacije vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!