Trije neznanci na Bledu napadli in oropali tujca

Slovenija 13. Jul 202319:26 1 komentar
Policija
PROFIMEDIA

Neznani storilci so v središču Bleda napadli dva tuja državljana. Enega so fizično napadli in mu odtujili torbico z dokumenti in gotovino, drugemu pa zagrozili z ostrim predmetom.

Kranjski policisti so bili ponoči obveščeni o ropu na območju Bleda. Po do zdaj zbranih obvestilih so trije neznani storilci okoli 3. ure na sprehajalni poti okoli jezera v središču Bleda fizično napadli tujca in mu odtujili torbico z dokumenti in gotovino.

V dogodku je bil oškodovani lahko telesno poškodovan. Eden od storilcev je po tem dejanju pristopil še do drugega tujca in mu zagrozil z ostrim predmetom, nakar je slednji s kraja pobegnil in v dogodku ni bil telesno poškodovan. Policisti so opravili ogled ter zbirajo obvestila o neznanih storilcih in o vseh okoliščinah kaznivega dejanja, poročajo policisti.

Eden izmed storilcev je moški, visok okoli 190 centimetrov, čez obraz je imel črno masko, oblečen pa je bil v črno dolgo majico in temne dolge hlače. Opisa ostalih dveh oseb nista znana.

Policija prosi morebitne očividce in tiste, ki kar koli vedo o dogodku, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na Policijsko postajo Bled na številko na številko 04 575 72 00 ali na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje