Vreme: kakšen konec tedna je pred nami?

Slovenija 03. Jun 202201:00 0 komentarjev
vreme, dež, sonce
PROFIMEDIA

Danes ponoči bo vreme še vedno deževno z občasnimi močnejšimi nevihtami. Zapihal bo severozahodni veter in proti jutru se bo zjasnilo.

Po deževni noči se bo proti jutru razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17 stopinj Celzija. Tekom dneva bo delno jasno, sprva ponekod v notranjosti pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Na Primorskem bo dopoldne pihala šibka burja. Popoldne bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta, nekaj jih bo možnih tudi ponoči predvsem v severnih krajih. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 31 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo sončno in vroče s kakšno popoldansko nevihto. V nedeljo bodo možne tudi zvečer in v noči na ponedeljek. V ponedeljek Agenciji za okolje (Arso) napoveduje poslabšanje vremena s padavinami in ohladitvijo.

Kakšno bo vreme od 6. do 10. junija?

V ponedeljek bo naše kraje prešla hladna fronta. Nato bo na vreme pri nas do petka predvidoma vplivalo višinsko jedro hladnega zraka z nestabilno zračno maso.

V ponedeljek bodo občasne padavine cel dan. Osvežilo se bo. Od torka do petka s bo verjetnost za krajevne padavine majhna. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 25 stopinj Celzija.

Poglejte še, kaj kaže radarska slika padavin.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!