Gorenjska avtocesta znova v celoti odprta, v nesreči poškodovani dve osebi

Slovenija 24. Avg 202214:19 0 komentarjev
Prevrnjeno vozilo
PU Kranj

Po tem, ko je bila zaradi prometne nesreče gorenjska avtocesta med priključkoma Brnik in Kranj vzhod proti Karavankam nekaj časa zaprta, je ta sedaj v celoti odprta. Dva udeleženca sta se v nesreči lažje poškodovala.

Oba pasova avtoceste pri izvozu Brnik sta znova odprta, po tem ko je bila gorenjska avtocesta med priključkoma Brnik in Kranj vzhod v smeri proti Karavankam, Avstriji, zaradi prometne nesreče zaprta.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je bilo v nesreči udeleženo manjše tovorno vozilo. Voznik je zapeljal na travnati del avtoceste, izgubil nadzor nad vozilom in se prevrnil, so zapisali. Dva udeleženca v vozilu sta lažje poškodovana, en potnik pa ni utrpel nobenih poškodb. Šlo je za vozilo slovenskega prevoznika, proti vozniku pa so policisti sprožili prekrškovni postopek.

Čakalna doba je tudi na mejnem prehodu Obrežje, kjer je za vstop v državo treba čakati pol ure. Tovorna vozila tam za vstop čakajo več kot dve uri, na Gruškovju pa pol ure.

Danes ponoči bo od 23. do 4. ure zjutraj popolna zapora predora Sten na cesti Škofja Loka-Gorenja vas, v obe smeri. Na cesti Kranj-Jeprca bo od 3. 9. do 17. 9. popolna zapora. Obvoz bo urejen po državnih cestah na relaciji Kranj-Škofja Loka-Jeprca in obratno. Tovorna vozila nad 7,5 ton v tranzitu morajo za obvoz uporabljati avtocesto.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!