Najemniki so za sabo pustili razsulo, lastnik jim je odčital lekcijo (VIDEO)

Svet 11. Jan 202411:02 9 komentarjev
Maščeval se je malomarnim najemnikom
Foto: Zajem zaslona/Thomas Ravaux

Francoski lastnik nepremičnin je najemnikom, ki so povzročili škodo v njegovem stanovanju, odčital pravo lekcijo.

Thomas Ravaux iz Francije je imel težave z najemniki. Ko so zapustili njegovo stanovanje, je Ravaux doživel neprijetno presenečenje. Njegovo stanovanje so namreč pustili v groznem stanju. Odločil se je, da se jim bo maščeval. Kmalu je izvedel, kam se je družina preselila, je poročal britanski The Sun.

Thomas je na svoji Facebookovi strani objavil fotografije nereda, ki so ga pustili najemniki, in zapisal: “Sram naj vas bo.”

“V takem stanju so mi vrnili stanovanje. Kako lahko na tak način živijo s tremi otroki? Njihovemu naslednjemu najemodajalcu želim veliko sreče,” je še dodal.

Maščeval se je malomarnim najemnikom
Foto: Zajem zaslona/Thomas Ravaux

Dogodek se je sicer zgodil že leta 2018, o njem pa so se razpisali številni mediji. Video, v katerem je Ravaux prikazal, kako se je maščeval najemnikom, pa se v teh dneh spet množično širi po družbenih omrežjih. Posnetek ima že več kot dva milijona ogledov.

Vse smeti, ki jih je našel v stanovanju, je spravil v velik tovornjak ter jih odpeljal do njihovega novega prebivališča. Ko je prispel pred vrata njihovega novega doma, je izpraznil tovornjak. Za seboj je pustil ogromen kup odpadkov, ki so ga morali počistiti njegovi nekdanji najemniki.

Ravaux je za časnik L’Union povedal, da je družina stanovanje zapustila brez obvestila in ni vrnila ključev, niti mu ni omogočila, da bi opravil inventurni pregled.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje