V napadu oboroženih roparjev umrl igralec iz priljubljene serije

Svet 27. Maj 202409:15 0 komentarjev
Johnny Wactor
Foto: PROFIMEDIA

V soboto zgodaj zjutraj so v Los Angelesu ustrelili igralca Johnnyja Wactorja.

37-letni igralec Johnny Wactor je umrl, potem ko ga je napadla skupina oboroženih moških, ki je želela z njegovega avtomobila domnevno ukrasti katalizator. Eden od treh napadalcev ga je ustrelil, igralec pa je zaradi ran umrl, poroča Guardian.

Igralčevo smrt je najprej potrdila njegova mati, nato pa še losangeleška policija. Kot je pojasnila, so igralca ustrelili v soboto okoli 3. ure zjutraj. Kljub hitremu posredovanju so lahko v bolnišnici zgolj potrdili Wactorjevo smrt. Napadalcev, ki so po dejanju zbežali s kraja zločina, policija še ni izsledila.

“Johnny Wactor je bil izjemen človek. Ni bil le nadarjen igralec, temveč tudi moralni zgled vsem, ki so ga poznali. Znan je bil po trdem delu in vztrajnosti,” je dejal njegov agent David Shaul. Dodal je, da je bilo delati z njim privilegij, njegova izguba pa bo pustila veliko praznino, še piše Guardian.

General Hospital Actor Johnny Wactor Shot & Killed when he confronted thieves breaking into his car, according to TMZ.
Predel Los Angelesa, kjer se je zgodil napad na igralca Johnnyja Wactorja (Foto: PROFIMEDIA)

Johnny Wactor je bil rojen leta 1986 v Charlestonu v ameriški zvezni državi Južna Karolina. Svojo prvo igralsko vlogo je dobil v seriji Army Wives, kasneje pa je odigral še vrsto vlog v drugih serijah. Največjo prepoznavnost mu je dala vloga Brandona Corbina v televizijski seriji Splošna bolnišnica (General Hospital), v kateri je igral v 160 epizodah.

“Celotna “družina” serije General Hospital je zlomljena ob vesti o smrti Johnnyja Wactorja. Bil je edinstvena oseba, s katero je bilo vsak dan veselje delati. V teh težkih trenutkih so naše misli z njegovimi bližnjimi,” so zapisali ustvarjalci serije, ki se je z 61 sezonami vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot najdlje predvajana ameriška televizijska serija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!