Igor Bračič – Sadež: “Korona obstaja in ubija, nehajte se zajebavat”

Koronavirus 03. Sep. 202114:59 > 15:2517 komentarjev
Delite:
igor bracic
Foto: Uroš Hočevar/Delo

Pandemija je, tako ali drugače, spremenila življenje vsakega od nas. Kako bodo videti naslednji tedni, meseci in leta, naše zdravje, zdravje naših bližnjih, zdravje skupnosti ... je zdaj odvisno tudi od vsakega med nami. Imamo cepivo, ki je rešitev. Na N1 objavljamo serijo zapisov uglednih in znanih osebnosti, ki so se že cepile. Danes o tem, zakaj se je cepil, piše Igor Bračič, tekstopisec in polovica glasbenega dvojca Slon in sadež.

“Cepil sem se, ker zaupam zdravnikom in znanosti in ker se želim na preprost, učinkovit in varen način zaščititi pred možnimi zapleti pri okužbi z novim korona virusom. Predvsem pa sem  naveličan dnevno poslušati ženine zgodbe iz službe o umirujočih dedkih in babicah, zadnjih slovesih preko telefonov, zmedenih svojcih pod okni bolnišnice in izmozganih in naveličanih sodelavcih. Korona obstaja in ubija, nehajte se zajebavat.”

Včeraj se je Igor Bračič soočil z zanikovalci koronavirusa, ki protestirajo pred poslopjem TV Slovenija v Ljubljani. Posnetek je zaokrožil po spletu, na njem pa Bračič protestnikom pojasnjuje, da koronavirus obstaja.

Komentari

Vaš komentar