Zaposleni v cepilnem centru s plesom pozvali k cepljenju

Koronavirus 12. Okt. 202115:57 > 16:011 komentar
Delite:
Promocija zd celje
Foto: Zajem zaslona

V Zdravstvenem domu Celje so k cepljenju proti koronavirusu pozvali na izviren način. V lahkotnem videoposnetku so zaposleni v celjskem cepilnem centru zaplesali in dodali, da si želijo svoje sporočilo v duhu spodbudne glasbe poslati do vseh, ki jih podpirajo v času epidemije.

Promocije cepljenja proti covid-19 so se številni lotili na izvirne načine. Med drugim smo si nedavno lahko ogledali film v režiji Mitje Okorna, v katerem se je pogovarjal s prebolevniki. V Zdravstvenem domu Celje so k cepljenju pozvali z zabavnim videoposnetkom.

Zaposleni v celjskem cepilnem centru so v želji po širjenju dobrega vzdušja zaplesali in dodali, da želijo slabe novice obračati v dobre.

Zakaj so se za snemanje plesnega videoposnetka odločili prav v obdobju, ko imajo veliko dela s cepljenjem, je pojasnila vodja cepilnega centra ZD Celje Doroteja Štruc.

“Za snemanje smo se odločili, ker si želimo ohranjati pozitivno vzdušje vseh nas,” je povedala in dodala, da ples in glasba vse ljudi združujeta in držita pokonci v težkih trenutkih. “Želimo si, da bi naše sporočilo v duhu spodbudne glasbe seglo do vseh, ki nas podpirajo v tem času epidemije,” je sklenila.

Cepljenje preprečuje največ smrti

V sporočilu za javnost so pri celjskem zdravstvenem domu še enkrat poudarili pomembnost cepljenja nasploh. “Po podatkih NIJZ je bilo v zadnjih desetletjih s cepljenjem preprečenih več smrti kot s katerimkoli drugim zdravstvenim ukrepom,” so zapisali in spodbudili k cepljenju proti covid-19.

“Skupaj nam bo uspelo zajeziti epidemijo,” so zaključili.

Komentari

Vaš komentar