Astrološka znamenja, ki najbolj zamujajo

Magazin 05. Maj 202311:12 2 komentarja
Zamujanje
PROFIMEDIA

Če se pogosto srečujete z očitajočimi pogledi, ker ste na dogovorjeno srečanje (spet) prišli prepozno, je morda za to krivo nebo.

Vodnar

Vodnarji so zračno znamenje, zato veljajo za nepredvidljive in nezanesljive, vendar je to zgolj posledica tega, da se preveč ukvarjajo z globokim razmišljanjem. Če zamujajo, je to najverjetneje zato, ker so bili preveč zaposleni z razmišljanjem o kakšni stvari, ki ni nujno povezana s srečanjem ali sestankom, in pri tem popolnoma pozabili na čas. Poleg tega je treba upoštevati tudi, da so svobodnega duha, zaradi česar nadvse sovražijo občutek, da jih nekdo nadzoruje. In ura že ne bo njihov gospodar. Če imate torej opravka z vodnarjem, lahko vedno računate na najmanj “akademskih četrt” zamude.

Oven

Presenetljivo, toda ovnovi najbolj pozitivni lastnosti – samozavest in sposobnost vodenja – sta lahko razlog za njegovo zamujanje. Recimo: ker so prepričani, da je njihova prisotnost pomembna za sestanek, se s pravočasnostjo res ne bodo ukvarjali. Drugi bodo že počakali. Ker morajo. In če se lahko s pogovorom izogne plačilu zamudnine v knjižnici ali drugje, točnost res ni pomembna. Po drugi strani pa je precej verjetno, da zaradi njegove samozavesti ne boste niti opazili, da je zamudil, ali pa mu boste to odpustili.

Dvojčka

Dvojčkova dvojna narava je razlog za njegovo nezanesljivost in torej tudi zamujanje. Pogosto je njegov problem podoben vodnarjevemu – preveč razmišlja in se dolgo odloča. Povsem verjetna je naslednja situacija: dvojček stoji pred omaro in razmišlja, kaj bo oblekel. Po dolgem in globokem premišljevanju bo izbral oblačila in stekel iz stanovanja, ker se že malce mudi. Ko pa bo stopil na ulico in se zagledal v nekem izložbenem oknu ali avtomobilski šipi, ga bo prešinilo, da izbira obleke ali modnega dodatka ni prava in se bo vrnil ter se preoblekel.

Strelec

Svobodomiselni strelci so po mnenju nekaterih astrologov najsrečnejše znamenje zodiaka. Avanturisti in raziskovalci sveta do ur in urnika res ne čutijo pretirane naklonjenosti. In tudi če se zavedajo, da so že pozni, je tu še vedno vesolje, ki jim bo pomagalo – tako so vsaj prepričani. Če pa se to ne zgodi, je tu pregovorni pes, ki na repu prinaša izgovor. In ta bo skoraj vedno zvenel dovolj prepričljivo, da mu boste zamudo odpustili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.