Bosanko v Los Angelesu ustavil fotograf: kar je sledilo, je raznežilo splet

Magazin 13. Apr 202406:50 1 komentar
ulični fotograf
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Fotograf je postal znan zaradi svojih videov, v katerih prikazuje, kako fotografa mimoidoče, ki pritegnejo njegovo pozornost.

Fotograf Peter Fouad iz Los Angelesa na svojem TikTok profilu objavlja posnetke, v katerih prikazuje, kako fotografira mimoidoče, ki pritegnejo njegovo pozornost.

Med sprehodom po eni od kalifornijskih ulic mu je zaradi enega detajla v oči padla Bosanka Magdalena. Brez obotavljanja jo je takoj nagovoril.

“Všeč so mi tvoje oči”

Magdalena je bila v družbi svojih dveh prijateljic. “Ti,” je začel svoj video, v katerem je s prstom pokazal na Magdaleno.

“Všeč so mi tvoje oči. Moje ime je Peter. Snemam TikTok videe, v katerih se približam neznancem, da bi jih fotografiral. Je kakšna možnost, da lahko fotografiram tvoje oči?” je vprašal presenečeno Magdaleno, ki je nato prijateljicam v bosanskem jeziku razložila, kaj se dogaja.

“Kateri jezik je to? Lep je,” jo je vprašal, ona pa je razložila, od kod prihaja. Nato je posnel nekaj njenih fotografij, eno pa ji nato natisnil in podaril. Ko ji je pokazal, kaj je nastalo, ji je privabil nasmeh na obraz, njena reakcija pa je raznežila splet.

“Bosanska lepotica,” je zapisal v opisu videa, ki je zbral že več kot 2,6 milijona ogledov in številne komentarje.

“Res ima lepe oči”, “Selim se v Bosno”, “Bosanke so najlepše”, “Res je čudovita”, “Takoj zdaj grem rezervirat letalske vozovnice za Bosno,” je le nekaj od številnih navdušenih komentarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje