Britanska princesa žaluje za bivšim fantom, ki so ga našli mrtvega

Magazin 25. Apr 202409:30 0 komentarjev
princesa Beatrice
Foto: PROFIMEDIA

Nekdanjega fanta britanske princese Beatrice, hčerke princa Andrewa, so februarja našli mrtvega v hotelski sobi enega izmed hotelov v Miamiju. Britanski mediji zdaj poročajo, da naj bi bil razlog za smrt Paola Liuzza prevelik odmerek mamil.

Hčerka princa Andrewa, princesa Beatrice, je razmerje s Paolom Liuzzem začela, ko je bila stara 17, on pa 24 let. Njuna romanca ni trajala dolgo, saj sta se po slabem letu razšla.

Princesa Beatrice naj bi bila ob smrti nekdanjega partnerja, ki je umrl 7. februarja v enem izmed hotelov v Miamiju, globoko prizadeta, je poročal britanski tabloid The Sun. Vzrok smrti uradno ni znan, a je Michael Vega iz miamijske policijske uprave povedal, da so Liuzzevo smrt preiskovali kot smrt zaradi prevelikega odmerka mamil.

Kot poroča britanski tabloid The Daily Mail, naj bi se Liuzzo poleg odvisnosti od drog boril tudi z igrami na srečo in menda je imel dolgove pri posojilodajalcih. Liuzzev prijatelj je za The Sun povedal, da se “Paolo na osebi ravni ni počutil najbolje”.

Paolo Liuzzo
Foto: PROFIMEDIA

Težavna preteklost Newyorčana

Liuzzo je bil v preteklosti v Avstraliji aretiran zaradi vrste prekrškov, med drugim tudi zaradi posedovanja kokaina. Aretirali so ga 27. septembra 2009, potem ko je z avtom trčil v semafor. Takrat 27-letnik tudi ni plačal računov za restavracijo in nastanitev v igralnici Conrad Jupiters. Avstralski organi pregona so ga obtožili goljufije, nezakonite uporabe motornega vozila, posedovanja dveh gramov kokaina ter nevarne vožnje. Liuzzo je priznal krivdo in plačal dobrih 3.000 evrov kazni.

Sporna preteklost nekdanjega fanta princese Beatrice se je po poročanju Daily Maila začela 2002, ko so ga obtožili nenaklepnega uboja sošolca. Obtožbo so pozneje spremenili v napad, Liuzzo pa je kazen prestajal v obliki družbenokoristnih del.

Paolo Liuzzo
Foto: PROFIMEDIA

Liuzzo, ki prihaja iz New Yorka, in Beatrice sta se spoznala prek skupnih prijateljev in romanco začela julija leta 2005, skoraj leto dni sta razmerje skrivala, vendar sta se razšla maja 2006, ko je javnost izvedela za obtožbo za uboj. Kljub sedemletni razliki in kriminalni preteklosti naj bi princ Andrew in Sarah Ferguson, vojvodinja Yorška podpirala njuno razmerje. Nekdanja zakonca sta ga celo povabila na družinske počitnice v ekskluzivno švicarsko smučarsko letovišče Verbier. Pozneje se je izkazalo, da je z odhodom na počitnice kršil pogojno kazen.

Posledično so ga odpeljali nazaj v ZDA, kjer mu je sodišče za kazen podaljšalo triletno pogojno kazen, zaradi česar je bila Beatrice prisiljena končati romanco. Leta 2007 je kraljevo družino spravil v zadrego, saj je trdil, da je v prisotnosti Beatrice, njene sestre Eugenie in njune mame med počitnicami na Jamajki kadil marihuano. Med drugim je po pisanju Daily Maila priznal še, da je princeso tudi prevaral.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!