Celine Dion objavila redko fotografijo s sinovi

Magazin 12. Maj. 202211:15
Delite:
Celine Dion
Foto: Profimedia

Pevska diva Celine Dion je v nedeljo praznovala materinski dan s tremi sinovi. Ob tej priložnosti je na Instagramu delila redko fotografijo.

Na družbenem omrežju je napisala, da se počuti zelo srečno, ker je materinski dan preživela v družbi svojih otrok: 21-letnega Reneja-Charlesa in 11-letnima dvojčkoma Nelsonom in Eddyjem.

Večkratna dobitnica glasbene nagrade grammy le redko objavi fotografijo potomcev, ki so se ji rodili v 22 let trajajočem zakonu z Renejem Angelilom. Umrl je leta 2016 zaradi raka, po smrti ljubljenega moža pa je pevka za nękaj časa prenehala nastopati.

Celine Dion
Foto : Profimedia

Tudi zdaj je prisiljena v prisilen počitek, saj ima zadnje čase zdravstvene težave. Pred nekaj tedni je zaradi resnih mišičnih krčev, ki ji onemogočajo nastopanje, morala znova prestaviti evropski del koncertne turneje Courage. “Najprej smo morali zaradi pandemije prestaviti koncerte, zdaj so prestavljeni zaradi zdravstvenih težav, nekatere pa moramo žal moramo tudi odpovedati,” je povedala 54-letna Kanadčanka v videosporočilu.

Spregovorila je tudi, kako napreduje zdravljenje: “Upoštevam navodila zdravnikov, jemljem zdravila, vendar imam še vedno krče. Okrevanje traja veliko dlje, kot sem upala.”

Ob materinskem dnevu se je na družbenem omrežju spomnila tudi drugih mater. “Mislim na matere v Ukrajini in po svetu, ki so izgubile svoje otroke. Na matere, ki nenehno skrbijo, kako zaščititi svoje otroke. Na matere, ki posvečajo vsak delček svoje energije samo temu, da svojim otrokom zagotovijo najnujnejše za življenje. Te matere so res pogumne in ta materinski dan posvečam njim. Molimo, da bi našle mir in tolažbo za svoje družine.”

Celine Dion
Foto : Profimedia

Celine Dion je najbolj znana po svojih baladah, med njimi je med najbolj priljubljenimi pesem My Heart Will Go On, naslovna pesem filmske uspešnice Titanik. Leta 1998 je za omenjeno pesem prejela dva grammyja. Je med najbolj prodajanimi glasbeniki vseh časov, prodala je več kot 200 milijonov albumov. Zadnji album z naslovom Courage je izdala leta 2019.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar