Eden najboljših tenisačev vseh časov bo prvič očka

Magazin 25. Jun 202208:30 0 komentarjev
Rafael Nadal
Profimedia

To, kar je španska revija Hola! objavila pred dnevi, je zdaj potrdil tudi španski teniški zvezdnik Rafael Nadal. Kmalu bo postal očka.

Eden najboljših tenisačev vseh časov je novico razkril med novinarsko konferenco na rodni Majorki. “Če bo vse v redu, bom postal oče.” To bo prvi otrok za Španca in njegovo ženo Mario Perello.

36-letnik o svojem zasebnem življenju nerad govori, kar je izpostavil tudi na novinarski konferenci. “Nisem vajen govoriti o svojem zasebnem življenju. Živimo bolj umirjeno.”

Dodal je, da ne pričakuje, da bo starševstvo vplivalo na njegovo teniško kariero. “Upam, da bova postala starša, in ne vem, kako bo to vplivalo na moje življenje, ker nimam izkušenj, a mislim, da to ne bo neposredno vplivalo na mojo kariero.”

Tenisač je v preteklosti za revijo Hello spregovoril o tem, da želi postati oče. “Želim si ustvariti družino. Rad imam otroke in rad bi, da bi moji potomci počeli tisto, kar jim je všeč.”

Tenisač ni mogel več skrivati novice, saj so paparaci zaljubljenca ujeli med počitnikovanjem na Majorki, Marii pa se že vidi nosečniški trebušček. 

Rafael in Maria, ki prav tako prihaja z Majorke, sta zaljubljena že 17 let, večno zvestobo pa sta si obljubila leta 2019.

Rafael Nadal
Profimedia

Novinarsko konferenco je Nadal sicer sklical, da bi potrdil, da odhaja na Wimbledon. Tam namerava nastopiti prvič po treh letih, a težave mu povzroča poškodba stopala: “Moj namen je igrati na Wimbledonu. Stanje stopala je treba ocenjevati dan za dnem, tako da v tem trenutku nimam gotovosti, da bom lahko igral. Vem, da želim igrati na turnirju, vendar moramo biti tudi previdni.”

Rafael je trenutno četrti na svetovni lestvici moškega tenisa ATP. Osvojil je 22 naslovov za grand slam.

Rafael Nadal
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!