Edina hčerka pokojnega kralja popa, Paris Jackson, slavi 24 let

Magazin 04. Apr 202211:45 > 14:38 0 komentarjev
Paris Jackson
Profimedia

Pokojni kralj popa Michael Jackson bi bil danes prav gotovo izjemno ponosen na svojo odraslo hčerko Paris Jackson, ki je vse bolj uspešna v svetu mode in vplivnic.

Paris Jackson je imela po smrti svojega očeta Michalea Jacksona velike psihološke bitke, ki so šle pred leti celo tako daleč, da si je prerezala žile in vzela prevelik odmerek nedoločenih farmacevtskih sredstev. Na srečo jim jo je uspelo rešiti, uradno sporočilo pa je bilo, da je to storila zato, ker ni smela na koncert rokerja Marilyna Mansona.

Vse do Michaelove smrti so se njegovi otroci le redko pojavili v javnosti, še takrat pa so bili močno zamaskirani, da jih paparacem ne bi uspelo ujeti. Pokojni oče si je želel, da bi kar čim bolj anonimno preživljali otroštvo, kar mu je dolga leta tudi uspevalo.

Po njegovi smrti so družino z vseh strani napadli mediji in medijske anonimnosti je bilo v hipu konec, fotografije otrok, ki so se pojavili tudi na očetovem pogrebu, ki je bil za vse zelo čustven, so zaokrožile po vsem svetu in seveda ni bilo malo takšnih, ki so želeli vedeti vse podrobnosti o življenju potomcev kralja popa.

Paris Jackson
Profimedia

Paris zdaj slavi že 24 let in njen oče bi bil prav gotovo ponosen na svojo edino hčerko. Leta 2020 je odšla po njegovih stopinjah in izdala svoj prvi singel Let Down, nato pa je konec leta 2020 sledil še debitantski album Wilted.

Že dlje časa se preizkuša tudi v modni industriji, kjer so ji zaradi slavnega priimka odprta številna vrata in si številni želijo, da bi prav Paris nosila njihove modne revije.

Preizkusila pa se je tudi na filmskih platnih. Lani se je tako pridružila ekipi serije American Horror Story, kjer je dobila vlogo Maye. Zdi se, da se v njej skrivajo številni talenti in da ji prav nič ni tuje ter se rada preizkusi na vseh področjih.

Vsekakor je pred njo bleščeča kariera, saj bo prav gotovo pokazala še številne zanimive stvaritve, ki jih bo zanimivo spremljati.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!