Gwen Stefani za nogometno tekmo izbrala všečno modno kombinacijo

Magazin 16. Nov 202218:00
Gwen Stefani
Profimedia

Slavna pevka Gwen Stefani je na tekmo prišla v sproščeni modni kombinaciji, ki je bila topla in obenem udobna, da je lahko uživala v vrhunskem nogometu.

Gwen Stefani ne skriva, da je velika nogometna navdušenka, ki si tekme rada ogleda tudi v živo, ko ji to le dovoljujejo njene številne poslovne obveznosti.

Nedavno je naneslo tako, da je imela zvezdnica prost večer, in zato sta se z možem Blakom Sheltonom odpravila na stadion SoFi v Los Angelesu, kjer sta si ogledala tekmo med Los Angeles Ramsi in Arizono Cardinalsi.

Na tekmo je prišla oblečena zelo trendno, a obenem tudi dovolj toplo in udobno, da se je na tribunah odlično počutila in da je lahko uživala v vsem, kar se je ta večer dogajalo.

Gwen Stefani
Profimedia

Pevka je znana po odličnem modnem okusu, ki so zmes visoke in ulične mode. Obožuje prestižne modne kose, ki pa jih rada skombinira tudi s čim manj prestižnim, kar najde v trgovinah s hitro modo.

Za to priložnost je izbrala čudovite džins hlače, zgoraj pa je nosila belo prehodno jakno, ki je vsem takoj padla v oči, saj je bila prav zares nekaj posebnega.

Svojo modno kombinacijo je dopolnila z belimi škornji in belo torbico, poskrbela pa je tudi, da se njena pričeska ujema s stilom. Tokrat je svoje dolge lase spletla v kito in tako še bolj razkrila svoj obraz.

Gwen Stefani
Profimedia

Za piko na i je nosila velike uhane, ki jih ni bilo mogoče spregledati, in zdelo se, da ji je bil ta kos nakita pisan na kožo. Vsekakor všečno in morda ideja še za koga.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.