Hailey Baldwin o materinstvu še ne razmišlja: ”Še vedno sem zelo mlada”

Magazin 14. Feb 202211:30 0 komentarjev
Hailey Bieber (Baldwin)
Profimedia

Manekenka Hailey Bieber se je v nedavnem intervjuju za modno izdajo Wall Street Journal razgovorila tudi o materinstvu.

25-letna manekenka Hailey Bieber je po poroki z glasbenikom Justinom Bieberjem leta 2018 pogosto deležna vprašanj o naraščaju. Nič nenavadnega, saj je lepotička že v času poroke odkrito govorila o želji po naraščaju. Tudi njen soprog je pred časom novinarjem zaupal, da se že veseli starševstva, pa vendar bo očitno treba še nekoliko počakati.

Kot je namreč v nedavnem intervjuju za modno izdajo WSJ dejala manekenka, si je po poroki glede materinstva nekoliko premislila. To ne pomeni, da o tem ne razmišlja, vendar je medijem zaupala, da na naraščaj še ni pripravljena.

Hailey Bieber (Baldwin)
Profimedia

”Mislim, da bi bilo idealno, če poskusiva v naslednjih nekaj letih. Obstaja namreč dober razlog, zakaj se temu reče poskusiti, mar ne? Nikoli ne veš, kako dolgotrajen bo ta proces. Prepričana pa sem, da letos še ne bova zaplavala v starševske vode. To bi bilo preveč hektično, če vprašate mene,” je na vprašanje o materinstvu odgovorila manekenka, sicer hči igralca Stephena Baldwina in grafične oblikovalke Kennyje Baldwin.

”To se ženskam pogosto dogaja po poroki. Vsi namreč domnevajo, češ da najprej pride ljubezen, nato poroka, zatem še otroci. Toda kaj pa vse, kar si želim uresničiti na karierni poti? Mislim, da sem imela v genih veliko željo po otrocih, predvsem po tem, da bi postala zelo mlada mamica. Nato pa sem dopolnila 25 let in še vedno sem zelo zelo mlada,” je za omenjeno revijo dodala Hailey, s čimer je želela povedati, da so se njene želje in pričakovanja po poroki nekoliko spremenile in bo materinstvo moralo počakati še vsaj kakšno leto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!