Horoskopski znak razkriva, s kom se ne bomo ujeli in tudi zakaj

Magazin 16. Sep 202109:55 > 11:58
tedenski horoskop
Profimedia

Za nekatere posameznike se zdi, da so pravi "energetski vampirji" in da nas srečanje z njimi preprosto izprazni.

Dobro je, da poznamo predvsem svoje horoskopske značilnosti, da nam neprijetna srečanja, ki se jim skorajda ne moremo izogniti, ne bi pobrala preveč energije. Preverite, kaj velja za vaš znak in s kakšnimi posamezniki ne boste našli skupne točke.

Oven

Ljudje, ki so rojeni v tem horoskopskem znaku, si prizadevajo doseči uspeh na vseh področjih življenja. Priporočljivo je, da se izognejo posameznikom, ki jih pri tem ovirajo, upočasnjujejo, dvomijo o njih in podcenjujejo njihovo notranjo moč.

Bik

Veliko jim pomenita notranja harmonija in njihova mirnost, zato je najbolje, da se izognejo tistim ljudem, ki ne govorijo resnice oziroma jo radi prikrojijo. Najbolje se bodo počutili v družbi oseb, ki jim lahko zaupajo in s katerimi lahko ustvarijo močno povezavo na čustveni ravni.

Dvojčka

Za dvojčke velja, da so po naravi zelo spontani in da obožujejo dobro zabavo. Kaj hitro pa jim jo lahko pokvarijo ljudje, ki so negativno nastrojeni in v vsaki stvari vidijo nekaj slabega. Takim naj se dvojčki mirno izognejo, če hočejo poskrbeti za svoje dobro počutje.

Rak

Ljudje, rojeni v tem horoskopskem znaku, veljajo za zelo čustvene posameznike, ki radi pokažejo in izrazijo, kaj čutijo. Zanje so zagotovo slaba družba tisti, ki nimajo posluha za njihovo občutljivo notranjost in ne premorejo razumevanja za emocionalne rake.

Lev

Levi so izjemno samozavestni ljudje, prepričani so, da jih le redkokaj lahko preseneti. Zato ni priporočljivo, da se znajdejo v družbi ljudi, zaradi katerih bi začeli dvomiti o sebi in svojih zmožnostih. To je lahko kar precejšnja težava zanje, saj z omajano samozavestjo ne morejo delovati tako, kot so vajeni.

Devica

Ljudje, rojeni v znamenju device, do potankosti analizirajo vsako zadevo. So zelo natančni, podrobnosti jim pomenijo izjemno veliko. Vedno se bodo zanesli na svojo intuicijo in prisluhnili tistemu, kar jim šepeta njihova notranjost. Najbolje je, da se izognejo posameznikom, ki so polni dvomov.

Tehtnica

Gre za osebe, ki se bodo vedno potrudile na eno zadevo pogledati z več plati. Njihovo bistvo je iskanje harmonije in ravnovesja, zato so zelo nagnjene k sklepanju kompromisov. Tehtnice se ne bodo dobro počutile v družbi tistih posameznikov, ki so nagnjeni k spodbujanju prepirov in razdora.

Škorpijon

Po naravi so nezaupljivi, tako da zelo težko zaupajo drugim. Redki so posamezniki, ki jih sprejmejo v svoj krog – a ko jih, jih vzamejo za svoje. Ne prenesejo laži, zahtevajo popolno iskrenost. Najbolje bo, da se ne zapletajo z ljudmi, ki resnico radi prikrojijo malce “po svoje”.

Strelec

Strelci nadvse ljubijo svojo svobodo, radi potujejo in se veselijo življenja. Zanje je najbolje, da imajo v svoji bližini ljudi, s katerimi lahko delijo take poglede in stališča. Ni pa priporočljivo, da k sebi spustijo posameznike, ki bi jih radi obrzdali oziroma posegali v njihovo osebno svobodo.

Kozorog

Osebe, rojene v znamenju kozoroga, pogosto dajejo občutek, da so same sebi dovolj. So varčni ljudje, ki cenijo svoj zaslužek in z veseljem opravljajo svoje delo, ki so mu zmožni posvetiti ves svoj čas. Zato se ne bodo počutili prijetno v bližini tistih, ki bodo zviška gledali na njihovo navdušenje do dela.

Vodnar

Pomembno jim je, da imajo svoj osebni mir in prostor, saj jim je neodvisnost ena od glavnih stvari v življenju. Vedno si prizadevajo nadgraditi svoje znanje in spoznanja. Zanje je značilna čustvena stabilnost, ki jo je težko omajati. Najbolje bo, da se odmaknejo od ljudi, ki jim ne dajejo dovolj prostora za razvoj in jih poskušajo omejevati.

Ribi

Ljudje, rojeni v tem znaku, veljajo za izjemno ustvarjalne, zanima jih vse, povezano s čustvi, zato ne čudi dejstvo, da potrebujejo veliko časa samo zase. Samo tako se bodo napolnili z energijo, ki jo potrebujejo za svoje delovanje. Priporočljivo je, da se izognejo posameznikom, ki tega ne morejo sprejeti in nimajo razumevanja za njihove potrebe.