John Legend: Na začetku zveze Chrissy nisem bil najboljši partner

Magazin 21. Okt 202210:00
John Legend
Profimedia

Ameriški pevec John Legend priznava, da ni bil dober partner manekenki Chrissy Teigen v zgodnjih dneh njune romance.

Zvezdniški par, ki se je prvič srečal na snemanju pevčevega videospota leta 2006, se je nemudoma ujel. Romanca se je hitro razplamtela in leta 2013 sta se poročila.

Legend je v podkastu On Purpose with Jay Shetty, razmišljal o začetkih njune zveze. Kot je priznal, takrat ni bil tako predan.

Mislim, da sem bil bolj sebičen. Čeprav sem bil zelo navdušen nad njo, želel sem preživeti vsak trenutek z njo, a na začetku nisem bil odličen partner. Še vedno sem bil sebičen. Bil sem sredi svojih dvajsetih in še vedno nisem bil pripravljen, da bi bil v celoti predan partner, kakršen sem zdaj.”

Pozneje je dojel, da se mora spremeniti. “Ko nehaš biti tako sebičen, ko razmišljaš ne samo o veselju, ki ga doživljaš v neki situaciji, in o užitku, ki ga dobiš, ampak razmišljaš tudi o svoji odgovornosti in predanosti v tej situaciji … Tako se razvijaš.”

John Legend
Profimedia

Legend je povedal, da je skozi vzpone in padce v njunem razmerju spoznal osebnost svoje drage, in danes jo tako še bolj ceni.

Ljubezen, ki med zvezdnikoma raste iz dneva v dan, je pevca navdihnila pri novi pesmi. “Ko ljubezen zdrži preizkus časa, postaja vse globlja. Veliko sva preživela skupaj, kar naju je res utrdilo in naredilo močnejša. Zaradi teh preizkusov sva drug o drugem spoznala stvari, ki jih nisva vedela. Vse to sem uporabil pri pesmi z naslovom I Don’t Love You Like I Used To.”

Par ima dva otroka: šestletno Luno Simone in štiriletnega Milesa Theodora. Kmalu se bo družini pridružil nov član.

John Legend
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.