Justin Bieber je oboževalcem razkril, zakaj je njegov obraz delno paraliziran

Magazin 16. Jun 202217:15 0 komentarjev
Justin Bieber
Profimedia

Justin Bieber je z oboževalci delil svoje zdravstveno stanje, potem ko je preložil tri nastope na svoji svetovni turneji.

28-letnik je v videu na Instagramu razkril, da so mu diagnosticirali sindrom Ramsayja Hunta, zaradi katerega je imel delno paralizo obraza. “Želel sem vas obvestiti o tem, kaj se dogaja. Očitno, kot verjetno lahko vidite z mojega obraza, imam sindrom, imenovan sindrom Ramsayja Hunta, ki je posledica virusa, ki napada živec v ušesu ter obrazne živce in je povzročil paralizo mojega obraza.”

“Kot vidite, to oko ne utripa”, je nadaljeval, preden je pomežiknil z drugim očesom. “Ne morem se nasmehniti s to stranjo obraza, ta nosnica se ne bo premaknila, ta stran mojega obraza je popolnoma paralizana.” Nato je nagovoril oboževalce, ki so bili slabe volje zaradi prestavljanja njegovih prihajajočih nastopov. “To je precej resno, kot lahko vidite. Želim si, da ne bi bilo tako, a očitno mi telo govori, da moram upočasniti, in upam, da razumete in da bom ta čas izkoristil za počitek in sprostitev ter se vrnem na 100 % in bom lahko delal to, za kar sem bil rojen. Moram se spočiti.”

Svojim oboževalcem se je zahvalil za potrpežljivost in dodal, da zaenkrat ne ve, koliko časa bo trajalo, da bo popolnoma okreval.

Sindrom Ramsayja Hunta je nevrološko stanje, ki ga povzroča virus varicella zoster, isti virus, ki povzroča norice pri otrocih in skodle pri odraslih. Virus lahko ostane v vašem telesu vse življenje, tudi dolgo po tem, ko ste preboleli norice, in se znova prebudi ter razdraži in vname živce na obrazu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!