Kako je Megan Thee Stallion fant potolažil po vlomu v njen dom

Magazin 24. Okt 202209:15
Megan Thee Stallion
Profimedia

Ameriški raperki Megan Thee Stallion je v težkih trenutkih življenja nasmeh na obraz narisal raper in besedilopisec Pardison Fontaine.

Zvezdniški raperski dvojec praznuje drugo obletnico zveze. Ob tej priložnosti je Pardi svojo drago razveselil z romantično večerjo v New Yorku, pika na i katere je bila okrasitev s tisoč baloni in rdečimi vrtnicami.

Pardi je ure in ure ustvarjal prizorišče na strehi, ki je bila okrašena s tisoč baloni in rdečimi vrtnicami ter osvetljena s svečami. Megan je bila navdušena in videti je bila osupljivo,” je vir povedal za Page Six in nadaljeval:  “Ves čas sta si izkazovala ljubezen, se objemala in poljubljala.”

Oboževalci so po večerji opazili nekaj, kar je bilo videti kot diamantni zaročni prstan. 27-letna raperka s pravim imenom Megan Jovon Ruth Pete je govorice že zanikala.

Megan Thee Stallion
Profimedia

Megan Thee Stallion je tako imela priložnost obenem pozabiti tudi na vlom v svoj losangeleški dom. Nepridipravi so med njenim poslovnim obiskom New Yorka, med katerim je gostovala v priljubljenem šovu Saturday Night Live (SNL), namreč odnesli gotovino in nakit ter druge dragocenosti v vrednosti 400.000 ameriških dolarjev.

“Materialne stvari so zamenljive. Vesela sem, da so vsi varni. Po SNL si moram vzeti odmor, fizično in čustveno sem utrujena,” je zapisala na Twitterju. 

Glasbenica, ki je pritegnila pozornost, ko so videoposnetki njenega freestylinga postali priljubljeni na platformah družbenih medijev, je leta 2020 izdala svoj debitantski studijski album Good News. Prejel je številne pohvale kritikov, pojavil se je na več seznamih najboljših albumov ob koncu leta. Megan je prejela številne glasbene nagrade za svoje glasbeno ustvarjanje.

32-letni Pardi je med drugim najbolj znan po sodelovanju s Cardi B, Kanyejem Westom, Seleno Gomez in Edom Sheeranom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.