Kako so ustvarjalci serije pojasnili odsotnost Taylorja Kinneyja

Magazin 04. Mar 202315:15
Taylor Kinney
Profimedia

Oboževalci serije Chicago Fire so v zadnji epizodi opazili odsotnost enega izmed glavnih likov, ki ga upodablja Taylor Kinney.

Vir, ki je blizu produkciji Chicago Fire, je za portal People potrdil, da bo Taylor Kinney odsoten zaradi reševanja osebne zadeve. V epizodi z naslovom Damage Control se je njegov lik Kelly Severide udeležil najboljšega programa usposabljanja za preiskovanje požigov na svetu. Igralec se v epizodi ni pojavil, a žena njegovega lika Stella Kidd (Miranda Rae Mayo) ga je zelo pogrešala v njunem stanovanju.

Po besedah ​​stotnika Toma Van Metra (Tim Hopper) iz Urada za preiskave požarov je bil program priložnost v zadnjem trenutku, ki je bila predobra, da bi jo Severide izpustil. Čeprav je Wallace Boden (Eamonn Walker) razburjen, ker je izgubil enega svojih najboljših gasilcev, ga Van Meter opomni, da pridružitev programu ne pomeni nujno, da zapušča gasilski dom.

Severide je zapustil gasilsko enoto po epizodi prejšnjega tedna, ko je prejel zaskrbljujoče sporočilo o Van Metru. Ko je sporočilo pokazal ženi, ga je ta vprašala, kaj namerava glede tega storiti.

Zvezdnik svoje odločitve o izhodu iz serije zaenkrat še ni komentiral, uspešna serija se predvaja vse od leta 2012. Ni pa edini, ki jo je zapustil. Eden glavnih igralcev Jesse Spencer (Matt Casey) je leta 2021 po 200 epizodah zapustil šov, po tem se je samo na kratko pojavil v finalu 10. sezone, ko se je Severide poročil.

Od originalne zasedbe je serijo zapustila tudi Monica Raymund (Gabriela Dawson) po 6 sezonah leta 2018, Lauren German (Leslie Shay) je odšla po dveh, Yuriy Sardarov je 7 sezon igral priljubljeni lik Otisa Zvoneceka, preden je bil dramatično ubit v premieri 8. sezone, izstop Charlieja Barnetta (Peter Mills) iz šova pa ni bilo presenečenje samo za oboževalce, ampak tudi za igralca. Charlie, ki je dramo zapustil leta 2015, je za Sarasota Herald-Tribune povedal, da so mu za njegov odhod povedali na običajen dan snemanja. “Izrazili so, da ne gre zame ali zame kot igralca ali mojo osebnost, vendar so menili, da je Peter dosegel vse in pisatelji niso vedeli, na katero pot naj ga še pošljejo, ker je naredil že toliko.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.